A Henkel támogatja a DVTK klubbot

A Henkel támogatja a DVTK klubbot

A Henkel Magyarország Ceresit márkája támogatóként működik közre a DVTK klub életében, az együttes munka több tájékon veszi kezdetét. Az összefogás részleteiről sajtótájékoztató keretein belül számoltak be a felek.

A Henkel Magyarország Adhesive Technologies üzletága a Ceresit (csemperagasztók, fugázó anyagok stb.) márkáján keresztül tetemes összeggel, több mint tíz millió forinttal szponzorálja a DVTK-t. Mindkét fél várakozással telve kezdi meg az együttes munkát, hasonlóképpen, mint amikor 1910. február 6-án a vasgyári fiatalok megalapították a klubot, vagy mikor is több mint 110 évvel ezelőtt elkészült az első Ceresit áru.

Egy multinacionális nagyvállalat részeként elkötelezettek vagyunk a társadalmi szerepvállalás terén. A Henkel Magyarország közel három évtizedes működése alatt számtalan támogatási tevékenységet végzett már az árvízkárosultak megsegítésétől kezdve jellegzetes gyermekprogramokon keresztül, intézmények, jótékonysági szervezetek támogatásáig. Mindezek mellett a sporttámogatás is eléggé közel áll a szívünkhöz. Ennek köszönhetően jelentős boldogság számunkra, hogy mi is csatlakozhatunk a DVTK támogatói köréhez – mondta dr. Fábián Ágnes ügyvezető igazgató.

Az internacionális hírnévnek örvendő Ceresit márka ugyanakkor, hogy szakemberek, építészek, építőipari cégek és magánfelhasználók milliói részére biztosítanak első osztályú építőipari termékeket, készségesen áll a professzionális sport mellé is -mondta Vass Milán a márka termékmenedzsere. – A DVTK a labdarúgás, a kosárlabda és a jégkorong látvány csapatsportok területén isteni eredményeket ért már el, ezért lelkesedéssel vágunk bele az együttműködésbe.

A Ceresit az egyik első olyan nagyfokú partnerünk, mely eleve úgy lép be a DVTK támogatói közé, hogy nemcsak az egyik sportágunkat, hanem a klub egészét kívánja támogatni. A DVTK napjainkban ugyanakkor a régió legjelentősebb sportszervezeteként Borsod-Abaúj-Zemplén mellett jelen van Heves és Nógrád megyékben is. Fölöttébb hálásak vagyunk a Henkel Magyarország Kft. támogatásáért, hiszem, hogy együtt még nagyobb sikereket tudunk elérni és örökösen bővíteni tudjuk ezt követően a Henkel és a DVTK közötti együttműködést – tette hozzá Szabó Tamás, a DVTK ügyvezetője.