A Samsung elénk tárta a CJG5 ívelt gaming megjelenítőt

A Samsung elénk tárta a CJG5 ívelt gaming megjelenítőt

A Samsung Electronics elénk tárta a modern CJG5 ívelt gaming kijelzőt. Ezzel a cég konkrétan játékosok részére fejlesztett portfóliója egy kedvező árfekvésű, ívelt WQHD felbontású, 144Hz-es frissítési rátájú monitorral bővült.

A modern 27 colos CJG5 (C27JG5) megjelenítő a játékhoz elengedhetetlen technológiákkal, ezáltal WQHD felbontással, ívelt kijelzővel, 144 Hz-es frissítési rátával és magas kontrasztaránnyal érkezik. A Samsung technológiai szakértelmét ötvöző, káva nélküli, játékra hangolt CJG5 megjelenítő egy zökkenőmentes, lenyűgöző gaming élményt ajánl megfizethetó módon.

„A piaci igények rohamos változását figyelembe véve ezúttal egy olyan, árában is versenyképes gaming kijelzőt kínálunk vásárlóinknak, amellyel megtapasztalhatják a prémium modern műszaki megoldás előnyeit – nyilatkozta Seog-gi Kim, a Samsung megjelenítők üzletágának alelnöke. – Az évek alatt gyűjtött ismereteket kamatoztatva a korszerű megjelenítő fejlesztése esetén azokra a termékjellemzőkre koncentráltunk, amelyek a játékot a lehető legélvezetesebbé teszik: ilyen a 144Hz frissítési ráta és a WQHD (Wide-Quad HD) képernyőfelbontás.”

A HD-nál négyszer nagyobb értékű WQHD (2560×1440) felbontás precíz, valóságos képet ígér a játékosoknak. A CJG5 kijelző a fekete színárnyalatot mélyebben, a fehéret és másfajta színeket fényesebben, élénkebben jeleníti meg, 3000:1 kontrasztaránya mindazonáltal pompás tónuskülönbségről gondoskodik. A hajlított VA panelnek és a háromoldalú, káva nélküli kialakításnak betudhatóan a CJG5 megjelenítő igazán csodálatos gamer környezetet hoz létre, hogy a felhasználók a legtöbbet hozhassák ki a játékból. Az 1800R ívű megjelenítő a szemet is kíméli, tudniillik a játékosoknak kevesebbszer kell más-más fókusztávolságba helyezkedniük a játék esetén. Mivel a CJG5 kijelző kialakítása a valóságos látóteret idézi, a felhasználók villámgyorsan és kényelmesen áthelyezhetik a fókuszt egyik pontról a másikra, akár hosszabb játékmenetek esetén is.

A 144Hz frissítési rátának betudhatóan a megjelenítő kifinomult, reszponzív grafikát és akadásmentes játékmenetet ad. Legyen szó bármilyen tartalomról, a játék és a mozi mód automatán optimalizálja a fekete gamma szintet, a kontrasztot, az élességet és a telítettséget. A játékra cizellált On Screen Display (OSD) szerepkörnek betudhatóan a felhasználóknak arra is lehetősége nyílik, hogy a leglényegesebb beállításokat játék közben kezeljék.

Újabb információ a termékről a news.samsung.com oldalon válik hozzáférhetővé.