Átfogó frissítés a Škoda Connect App felhasználói részére

Átfogó frissítés a Škoda Connect App felhasználói részére

Átfogó frissítésen esett keresztül a Škoda Connect App, amely alatt a Škoda nagymértékben figyelembe vette használói tapasztalatait, s ezek az alkalmazás új verziójában is megjelennek. Az okostelefonokhoz és a hamarosan érkező verziójában már okosórákhoz is rendelkezésre álló Škoda Connect a következő években leginkább áttekinthető és felhasználóbarát módon, azonfelül jóval rövidebb válaszidőkkel üzemel és új egyéni beállítási lehetőségekkel is szolgál. A frissítés a modern megjelenésre és nagyszámú járműinformáció elérhetőségére is kiterjed.

A frissített Škoda Connect App Android és iOS operációs rendszerű mobiltelefonokon, ezenkívül csakhamar különféle okosórákon (watchOS, Tizen OS, Wear OS) felhasználható, s az adott App Store kínálatából díjmentesen tölthető le. Előző verziójához képest nagyon sok fejlesztést szolgáltat a Škoda Connect a felhasználói részére, akiknek korábbi jártasságai alapján az architektúra és adatstruktúrák korszerű áttekintését fejlesztették ki, amellyel még egyszerűbb és intuitívebb a használat. Új, modulrendszerű felépítésével ezenfelül jóval rugalmasabban is reagálhat az alkalmazás, a különféle belépési pontok révén ugyanakkor a felhasználó lényegesen gyorsabban mozoghat benne. Az egységes megjelenésről minden digitális csatornán modernizált megjelenés gondoskodik.

Új egyéni beállítási alkalmak és jó néhány fejlesztés

A Škoda Connect App a személyre szabás mindenre kiterjedő lehetőségeivel szolgál felhasználóinak, amelyek már túlmutatnak a név szerinti megszólításon, mostantól példának okáért az egyes információk – mint a járműállapot, a menetadatok és a parkolási pozíció – görgetési sorrendje is elvárásoknak megfelelően határozható meg. Mindezeken túl e megjelenítések közül már akár háromhoz is rendelhető gyorselérés, ezáltal közvetlenül nyitóoldalról („Garázs”) egyetlen kattintással hívhatók le. Az alkalmazás kezelőfelületének háttérszíne az adott gépkocsi színéhez igazodik.

A Škoda Connect App több funkciója gyorsabb és könnyűszerrel kezelhető. A vezetőt a tervezett utazás előtt a közlekedési helyzet alapján az esedékes indulási időre emlékeztető Trip Planner, az állóhelyzeti fűtés online-kezelése, ezenkívül a pillanatnyi járműállapot távoli lekérdezése éppúgy áttekinthetőbbé, amíg a menetadatok – mint a megtett táv és az üzemanyag-fogyasztás – simán áttekinthetővé váltak, a parkolási pozíció megjelenítéséhez mindazonáltal modernizált térképet használ az alkalmazás.