Audi Kupa a márka 100. születési évfordulójával

Audi Kupa a márka 100. születési évfordulójával

Az Audi Kupa a nemzetközi fociról szól. A neves autógyártó cég felkérése alapján négy neves futballcsapat méri össze erejét két nap alatt. A helyet az Allianaz Aréna biztosítja, Münchenben, augusztus 4-én és 5-én.

A 2009 óta kétévente, azaz az idén már negyedik alkalommal megrendezésre kerülő Audi Kupának apropóját az Audi autómárka 100. születési évfordulója teszi még érdekesebbé. A közreműködő négy csapat közül eddig kettőt neveztek meg. Az FC Bayern München, illetve a Real Madrid CF klubcsapatok biztosan ott lesznek, de a másik két focicsapat nevét csak az európai bajnoki szezon után fogják a szervezők elárulni.

Az elmúlt évekhez hasonlóan, az Audi Kupa időrendi sorrendjében az első napon, azaz augusztus 4-én láthatja a közönség az elődöntőket. Ez két mérkőzést és négy csapatot jelent, ahol a győztesek a következő napon vívhatnak meg a trófeáért, illetve a vesztesek szintén másnap mérkőznek meg a harmadik helyért. Mindkét napon a kezdő időpontok egymást követik, 18:15 és 20:45. Ez egyben azt is jelenti, hogy a nézők a dupla mérkőzések keretében 4-én és 5-én is mind a négy klubcsapatot láthatják a pályán. A második napon győzedelmeskedő klubcsapat elnyeri az Audi által terveztetett futball trófeát, amely alumíniumból készült és 60 cm magasságú.

Azok számára, akik a fent említett klubcsapatokat kedvelik, vagy pusztán a focit szeretik, érdekes és látványos mérkőzéseket ígér az Audi Kupa. Itt a lehetőség hát, a jegyek már kaphatóak a www.audicup.com internetes oldalon, ráadásul nem is égbekiáltó áron. Az egynapos jegyek ára már 20 eurótól indul és lehetőséget kínál az egy napon rendezett két mérkőzés megtekintésére.