Az LG a jövő okoskonyháját szemlélteti a 2019-es CES-en

Az LG a jövő okoskonyháját szemlélteti a 2019-es CES-en

Az LG Electronics (LG) új szakaszba kezd az okos konyhai megoldások kapcsán a 2019-es CES szakmai vásáron. A társaság alapján a magasabb szintű kulináris hatás megteremtésében jelentős szerepet játszanak ezután a külső partnerek – e indítványt a Drop KitchenOS platform fejlesztőjével, a Droppal kötött összefogás is tanúsítja. A konyhai tárgyak – példának okáért sütők – okosotthon-rendszerekbe történő még hatékonyabb integrációjával az okoskonyha még vonzóbbá válhat a fogyasztók részére.

A Droppal kötött megállapodással tovább bővül az LG okoskonyha-megoldásokkal munkálkodó partnereinek listája, amelyen az Innit és a SideChef is megtalálható. A szorosabb együttműködések révén az LG okos konyhaművészeti ajánlások széles választékához nyújt hozzáférést a vásárlóknak, melyekkel még változatosabb ennivalók állíthatók elő. Az LG okoskonyha-hálózatba kapcsolt sütői, hűtőszekrényei és mosogatógépei képesek összehangolva dolgozni azért, hogy az ételkészítés és a mosogatás egyszerűbbé váljon.

Az LG okos konyhai termékkínálatába az LG az XBOOM AI ThinQ WK9 Smart Display titulussal rendelkező készülékét is felvette, hogy a felhasználók még kényelmesebben férjenek hozzá az okosreceptekhez. Ez a képernyővel ellátott, nagyteljesítményű sztereó hangszóró az integrált mesterséges intelligencia révén kényelmessé teszi a főzést, mivel az ételkészítés alatt a Google hangalapú asszisztensét is segítségül hívhatjuk. A 8 hüvelykes érintőképernyőn több ezer személyre szabott receptet tudunk elérni az Innit adatbázisából, ezáltal kevés érvünk marad az étterembe járás mellett.

Az LG az okoskonyha-portfólió újabb elemei – az InstaView ThinQ hűtőszekrény és a QuadWash mosogatógép – mellett forradalmian új sörkészítő gépét, a HomeBrew-t is elénk tárja a 2019-es CES szakmai vásáron. Az LG okoskonyha-felhasználók mindent összevetve akár egy hideg, saját maguk által elkészített sör mellett böngészhetik receptjeiket a hűtőszekrény integrált képernyőjén. Amint megtaláltuk legelőnyösebb receptet, továbbíthatjuk azt a sütőnek, ami a leírást követve az előírt hőmérsékletre melegszik fel. Miután az ennivaló elkészült, az LG vegyített sütőjének EasyClean tulajdonságának betudhatóan gond nélkül eltávolítható minden olyan ételmaradék, ami a készülék belsején rakódott le. Ugyanez az okosrecept a QuadWash mosogatógépet is tájékoztatja legelőnyösebb beállításról, hogy a tányérok és edények az ennivaló elfogyasztása után kiválóan tisztán kerülhessenek vissza a polcra.