Balatonvilágoson rendezik meg a 10 Nap Strand fesztivált

Balatonvilágoson rendezik meg a 10 Nap Strand fesztivált

Balatonvilágoson rendezik meg a 10 Nap Strand fesztivált augusztus 18. és 22., mitöbb 25. és 29. közt – közölték a szervezők.

A korábbi Strand Esemény azután kapott új nevet és helyszínt, hogy Zamárdi önkormányzata úgy döntött, idén egyetlen tömegrendezvénynek sem ad helyszínt – derül ki a közleményből.

Az ezelőtt a Strand Fesztiválra várt internacionális produkciók közül eddig a Lost Frequencies és Alle Farben lép fel biztosan a balatonvilágosi programon. A hazai fellépők közt lesz Ákos, a Halott Pénz, a Tankcsapda, Majka és Curtis, a Punnany Massif és a Bagossy Brothers Company is.

A szervezők alapján a rendezvény idén kisebb lesz és hosszabb. Balatonvilágoson két színpad, tábortűz, kertmozi, előadások, beszélgetések és vízparti játékok, amellett száznál is több zenekar és dj is várni fogja a közönséget.

A rendezvény Tábortűz programját idén is Járai Márk szervezi, a Strand Kertmozi házigazdája Tilla lesz és minden nap fellépnek a Dumaszínház művészei. A tíznapos program része két vasárnap is, mikor is konkrétan családokat vár a parádé koncertekkel és kedvezményes belépőkkel – magába foglalja a közlemény. Azok, akik ezelőtt vásároltak jegyet az elmaradt 2020-as Strand Fesztiválra, felhasználhatják a belépőt az ez évi vagy a 2022-es rendezvényre is. A részletekről a parádé internetes oldalán (strandfesztival.com) lehet olvasni.

mti