Bemutatkozik a Samsung Galaxy S20 – Megváltoztatja, melyet a világról eddig gondoltál!

Bemutatkozik a Samsung Galaxy S20 – Megváltoztatja, melyet a világról eddig gondoltál!

A Samsung przentálja a prémium Galaxy S20 családot, amely alapjaiban változtatja meg, hogyan fedezzük fel és örökítjük meg a körülöttünk található világot. A Galaxy S20 gépezetek modern fejlesztésű kamerafelépítése, amely a mesterséges intelligenciában rejlő lehetőségeket és a Samsung korábbi legnagyobb képszenzorát hozza el, megkapó minőségű fotókat nyújt.

A kamera mellett a Galaxy S20 eszközök a legtöbb okostelefonhoz kötődő szerepkört és élményt is még jobbá és egyszerűbbé teszik. A portékakínálat személyre szabható zenelejátszási lehetőségeket nyújt a nap bármely pillanatában, kínálja, hogy a videókat olyan minőségben tekintsék meg, amiként azt a készítői is megálmodták és támogatásával bárhol játszhatók konzolos stílusú játékok.

“A modern évtizedben az 5G modern műszaki megoldás maradéktalanul megváltoztatja ezután a kommunikáció módját és azt, hogyan tapasztaljuk meg a körülöttünk található világot – hangoztatta Dr. TM Roh, a Samsung Mobilkommunikációs üzletágának vezetője és elnöke. – A Galaxy S20 család mindhárom tagja 5G képes ezáltal a Samsung egy egész terméksorozattal alakíthatja keresztül az emberek életét. A szédületes, mesterséges intelligencia alapú kamerával a pillanatok úgy rögzíthetők, amiképpen azok igazság szerint megtörténnek és a szeretteinkkel is zökkenőmentes kapcsolatot nyújt.”

A jövő kommunikációs megoldásai

Az 5G a mobil újítás új évtizedét hozza el. A modern fejlesztésű csatlakoztathatóság jegyében a Galaxy S20 család az összes tagja1, a Galaxy S20, a Galaxy S20+ és a Galaxy S20 Ultra is a legmodernebb 5G technológiával érkezik. A Galaxy S20+ és Galaxy S20 Ultra a társaság első eszközei, amelyek a Sub-6 és mmWave sávok egyidejű igénybevételével hoznak el új élményeket. A Galaxy S20 segíti a Sub-6 modern műszaki megoldást. A Galaxy S20 széria mindhárom készüléke tradícióknak megfelelő és standalone 5G képességgel is büszkélkedhet.

A fényképezés új korszaka

Az okostelefonok az élet megkerülhetetlen részei, a felhasználók ezekkel mesélik el a nem mindennapi történeteiket, ezáltal amikor új eszköz vásárlására kerül sor, az egyik legszámottevőbb tényező a kamera minősége. A felhasználók felgyorsult életstílusához tervezett Galaxy S20 teljesen új mesterséges intelligencia alapú kamerarendszere a Samsung korábbi legnagyobb képszenzorával minden környezetben képes a lehető legjobb felvételt elkészíteni.

– Tűpontos részletek: A nagyobb képszenzorral érkező Galaxy S20 kamerája szupermagas-felbontással érkezik, ezáltal részletesebb képek állíthatók elő, amelyek könnyűszerrel is szerkeszthetők. A kamera 108 MP a Galaxy S20 Ultra, és 64 MP a Galaxy S20 és Galaxy S20+ tekintetében. Az elkészült képek az összes részlete kiemelkedően megfigyelhető még kedvezőtlen fényviszonyok mellett is, ugyanis a nagyobb képszenzor több fényt képes befogadni. A Galaxy S20 Ultra kamerája új szintet képvisel. Az továbbfejlesztett nona-binning technológiával kilenc képpont kombinációjából állít elő egyet, mindent összevetve kiváló színvonalú képet előállít.

– Specifikus zoom képesség: A Galaxy S20 Space Zoom ultranagyítás technológiájával, amely Hibrid optikai zoom és Szuper Felbontású, mesterséges intelligencia alapú zoom kombinációját használja, a felhasználók akkor is közel lehetnek a fotó témájához, ha igazság szerint távol vannak. A Galaxy S20 és Galaxy S20+ harmincszoros zoommal érkezik, a Galaxy S20 Ultra forradalmi hajlított lencséi mindazonáltal elhozzák a százszoros Space Zoom ultranagyítás modern műszaki megoldást. Az S20 Ultra mesterséges intelligencia alapú képfeldolgozással csökkenti a minőségromlást zoomolás közben, mindent összevetve a képek megrendítő minőségben készülhetnek el.

– Egy kattintás, sokféle megoldás: Az Okos felvétel funkcióval a felhasználók ugyanabban az időben élhetik keresztül és örökíthetik meg a pillanat teljességét. Mesterséges intelligencia alapú kameratechnológiájával a Galaxy S20 több képet és videót is előállít párhuzamosan, ezáltal a mesterséges intelligencia hozzájárulásával a felhasználók kiválaszthatják az Élőfókusz, cropped, Ultraszéles, vagy más jellegzetes beállítások közül a legjobbat.

– Professzionális felvételek: A Galaxy S20 8K videórögzítésre képes, ezáltal a felhasználók minden részletet valóságos színekkel és eminens minőségben örökíthetnek meg. Még a legrázósabb videók is úgy jelennek meg, mintha kamerastabilizátorral készítették volna őket, a Szuperstabil felvétel módnak, a gördülést gátló stabilizátornak és az AI mozgáselemzésnek betudhatóan. A felvételek elkészítése után a videóból jelentékeny minőségű állóképek vághatók ki vagy szolidan tükrözhetők Samsung QLED 8K TV-re amely nem mindennapi audiovizuális élményt nyújt.

Leginkább azt tedd, melyet szeretnél!

A Galaxyval egyszerűbbek és jobbak azok a mindennapi tevékenységek, amelyekben az okostelefonok szerepet kapnak. A modern funkciókkal érkező, és nyitott partneri együttműködésekkel támogatott Galaxy S20 gépezeteket arra tervezték, hogy a hétköznapi mobilhasználat követelményeinek megfeleljenek.

– Zene: Ébredés után vagy úton az edzőterem felé a Galaxy S20 a Bixby asszisztens és a Spotify integrációjának betudhatóan állandóan személyre szabott, és a rutinhoz igazodó zenét szolgáltat. A Zene Megosztás funkcióval a legjobb zenék csatlakoztatott Bluetooth eszközökön, mindent összevetve autórádión, vagy hordozható hangszórón is lejátszhatók, mindent összevetve akár többen is ugyanabban az időben lehetnek DJ-k egy hosszú autóúton

– Jelentős minőségű videóchat a Google Duoval: A Galaxy S20 okostelefonnal még egyszerűbb a videóchat. Az 5G képes masina új szintre emeli a csevegés élményét az előre telepített, első alkalommal a Galaxy S20 készülékeken elérhető Google Duo alkalmazással. A felhasználók már hívásindítás közben, közvetlenül a tárcsázóból kezdeményezhetnek videóhívást a Duón át, akár HD minőségben. A Google Duo több operációs rendszerrel is kompatibilis, ezáltal korlátlan platformok közti chatet kínál. Az egész családnak jut hely a képernyőn a széles látószögű lencséknek betudhatóan, míg egyidejűleg akár 8 ember is beszélgethet.

– YouTube 5G-vel: A 8K videók megosztása még gyorsabb és egyszerűbb. A Samsung és a YouTube partnerségének betudhatóan a felhasználók közvetlenül, az 5G támogatásnak hála ugyanakkor ultragyors sebességgel tölthetnek fel 8K tartalmakat a videómegosztóra.

– Szórakoztatás: A Samsung és a Netflix együttműködésében elismert rendezők készítenek a Netflix saját gyártású műsoraihoz kapcsolódó bónuszvideókat a Galaxy S20 kiváló színvonalú kamerájával. A modernizált integrációnak hála a Netflix tartalmai már a Bixby asszisztens, a Samsung Daily és a Finder támogatásával is böngészhetők

– Gaming: A Galaxy S20 új szintre emeli a mobilos játékélményt. A 120 Hz-es frissítési ráta impozáns és akadozásmentes játékot biztosít, különösen az 5G hálózatokon. A Samsung partnere, a Microsoft, 2020 tavaszán ismerteti részleteiben is közkedvelt Forza Street játék mobilos verzióját a Galaxy Store-ban. A Galaxy S20 villámgyors processzora, a 12 GB RAM az specifikus AKG hangzás és a game booster, amely a háttérben optimalizálja a csúcsteljesítményt, speciális játékélményt biztosítanak a felhasználóknak.

Sokféle megoldás új élményekre

A Samsung legfrissebb csúcskészüléke, a Galaxy S20 olyan prémium technológiákkal érkezik, amelyeket a Galaxy felhasználók már jól ismerhetnek. A Galaxy S20 a Samsung korábbi a legszigorúbb biztonsági előírásoknak megfelelő eszköze, amit a vezető mobilbiztonsági platform, a Knox véd a mikrochiptől a szoftveres szintig. A Galaxy S20 a hardver alapú támadások ellen a korszerű, kiemelten biztonságos Guardian Chip processzorral védekezik.

A Galaxy S20 magas hatékonyságú, okos akkumulátorát 25 wattos gyorstöltéssel látták el, az Ultra ugyanakkor a 45 wattos Szupergyors töltést is patronálja A széria minden tagja kiváló méretű, az S20 tekintetében 128 GB-os, az S20+ és S20 Ultra készülékeknél ugyanakkor 128, 256 vagy 512 GB-os belső tárhellyel büszkélkedhet

A Galaxy S20 a Samsung korábbi legegyszerűbb, gördülékenyen felhasználható és egyszerű felhasználói felületével, a One UI 2-vel érkezik. A csúcskészülékkel a felhasználók a SmartThings támogatásával vezérelhetik okos otthonukat, a Samsung Health-en át követhetik a önálló egészségük alakulását, és a Galaxy Ökoszisztéma újabb multifunkcionális szolgáltatásait is használhatják.

Galaxy Buds+

A Samsung Galaxy Buds+ kínálja a fogyasztóknak, hogy teljesen belefeledkezzenek kedvenc zenéikbe vagy podcastjaikba. Az AKG által hangolt Buds+ kétirányú dinamikus hangszórókkal és három mikrofonnal érkezik a páratlanul tiszta hangzásért. A Galaxy Buds+ egyetlen töltéssel akár 11 órányi zenehallgatást kínál, a töltőtok ugyanakkor újabb 11 órányi energiát nyújt A Buds+ irányítását biztosító alkalmazás már iOS kompatibilitással szintén rendelkezésre áll, mindent összevetve készüléktől függetlenül részesülhetnek rendkívüli hangzásban a felhasználók A Spotify exkluzív ajánlatával könnyebb lehet a zenehallgatás és a lejátszási listák összeállítása, a zenék ugyanakkor egyetlen érintéssel elindíthatók