Díjmentesen letölthető játék népszerűsíti Szolnokot

Díjmentesen letölthető játék népszerűsíti Szolnokot

Szolnokot népszerűsítő, okostelefonra és táblagépre is térítésmentesen letölthető játékot teremtett meg a Szolnoki Városfejlesztő Nonprofit Zrt. – közölte a társaság kommunikációs projektmenedzsere sajtótájékoztatóján.

Kmezic Diána közölte: az először is fiatalokat megszólító alkalmazást nagy örömmel fogadták a mobilos játékok kedvelői. A Szolnok 4U applikációban látható feladatokon Szolnok kabalafigurája, Jonatán, a pelikán vezeti végig a játékosokat – tájékoztatott. A pályák közt a megyeszékhely turisztikailag is tekintélyes helyszíneivel találkozhatnak a játékot letöltők. Ezenkívül a kultúrát és sportot kedvelőkre is gondoltak, merthogy a szolnoki Damjanich János Múzeumban és a települési sportcsarnokban is kalandozhatnak a játékosok – tette hozzá.

Az ötletgazdák a kíváncsiskodók elméleti tudását is próbára teszik, merthogy a megyeszékhellyel kapcsolatos kérdéssort is létrehoztak. Mivel megadták a helyes megoldást, ezáltal tanulhatnak is a játékból, akik kipróbálják. Napi és heti kihívásokat is lehet teljesíteni, amelyekért a letöltők értékes tárgynyereményeket kaphatnak – számolt be.

A projektmenedzser hangoztatta: minden játék egyformán közkedvelt, a RepTár kicsit népszerűbb a többinél.

mti