Elért hozzánk is a Samsung Galaxy A32 5G

Elért hozzánk is a Samsung Galaxy A32 5G

A Samsung przentálja a korszerű Galaxy A32 5G okostelefont, amely széles körben elérhetővé teszi az 5G modern műszaki megoldást és a cég legfrissebb fejlesztéseit. A rendkívüli akkumulátorkapacitásnak és teljesítménynek, a multifunkcionális kamerarendszernek és a döbbenetes megjelenítőnek hála a Galaxy A32 5G a Samsung A szériájának egyik legerősebb tagja.

„A Samsung Galaxy A32 5G bemutatásával tovább erősítjük elkötelezettségünket az 5G modern műszaki megoldás mellett. Szeretnénk a lehető legtöbb felhasználó részére elérhetővé tenni ezt az újgenerációs teljesítményt, a modern készülékben ugyanakkor ezek mellett megtalálhatók mindazok a funkciók, amelyeket a felhasználók igazán szeretnek a Samsung okoseszközökben – hangoztatta Kunos Balázs, a Samsung Magyarország alelnöke. – A Galaxy A32 5G-vel az eddig is szerfelett sikeres Galaxy A sorozat kínálata még tovább bővül.”

5G szórakoztatás

A Galaxy A32 5G az egyes funkcióknak hála, mint a lenyűgöző hangzás, az akadozásmentes 5G streamelés és a szupergyors letöltés, példa nélküli, gondtalan szórakozást tesznek lehetővé. A felhasználók az 5G hálózatokon kivételes hatékonyság mellett nézhetik kedvenc műsoraikat online és akadások nélkül játszhatnak a legmodernebb mobiljátékokkal.

Energia a nap minden percében

A Galaxy A32 5G nagyméretű, 6,5 colos HD+ Infinity-V kijelzőjével és a hosszú üzemidőt biztosító, 5.000 mAh kapacitású akkumulátorával a felhasználók egész nap követhetik a kedvenc tartalmaikat, a gyorstöltésnek betudhatóan ugyanakkor nem maradnak le semmiről.

A megörökített pillanat

A Galaxy A32 5G kivételes kamerarendszerével készen áll, hogy bármelyik pillanatot lenyűgöző formában örökítse meg. A szerkezet 48 megapixeles főkamerájával párját ritkító minőségű fotók állíthatók elő a mindennapi helyzetekben is. A 8 megapixeles ultraszéles látószögű kamerával még több minden fér egy képre, a 2 megapixeles mélységérzékelő, az 5 megapixeles makró és a 4K videórögzítés hozzájárulásával ugyanakkor a legapróbb részletek is élesek lehetnek az képeken és videókon.

Példátlan kialakítás

A 2021-es A sorozat példa nélküli kialakítása a modern modellen elsőként mutatkozik be. A cicoma mentes gépezet három megkapó árnylatban érkezik, Fantasztikus Fekete, Fantasztikus Fehér és Fantasztikus Kék színekben. A biztonságért a Samsung védelmi platformja, a Knox felel, amit az eszköz oldalán fedezhető fel ujjlenyomat-olvasó egészít ki.