Elsőként az LG készülékeire érkezik az RTL+ okostévé-alkalmazás

Elsőként az LG készülékeire érkezik az RTL+ okostévé-alkalmazás

Az RTL+ legmodernebb magyar előfizetéses streamingszolgáltatás applikációja elsőként hivatalosan az LG televíziókon válik elérhetővé nagyképernyőn. A partnerség tovább erősíti az LG elhivatottságát azonfelül, hogy minél változatos megoldású rendhagyó, helyi tartalmat biztosítson a magyar fogyasztók részére.

Az RTL+ előfizetéses streamingszolgáltatás reklámok nélkül, konkrétan a platformra konstruált helyi tartalmakat ígér az előfizetőknek itthon. A felhasználókat a szolgáltatás keretében több mint 5000 órányi műsorkínálat – többek közt exkluzív tartalmak, realityk, dokumentumfilmek – várja.

A webOS platformot futtató LG televíziók segédkezésével a nézők még jobb élményben részesülhetnek kedvenc tartalmaik megtekintése közben. Ehhez az LG OLED az iparág egyik legjobb képminőségét nyújtja, ami a végtelen kontrasztaránynak és a kifogástalan feketének hála minden jelenetet a lehető legrészletesebben mutat meg a nézőnek. A Dolby Vision és Dolby Atmos funkcióval is ellátott LG tévék ugyanakkor jelentős élményt nyújtanak az otthoni televíziózásban.

Az alkalmazás a webOS 4.0 operációs rendszert futtató – 2018 vagy azután készített – modelleken áll rendelkezésre. Az RTL+ applikáció a letöltést követően közvetlenül elindítható az LG Home Launcherben, ahol az előfizetés típusának kiválasztása után máris megfigyelhetők a videótartalmak.

Az RTL+ alkalmazás már elérhető a kompatibilis LG televíziókon.