Hálózatba kapcsolt kerékpáros megoldás nyert Innovációs Díjat a CES -en

Hálózatba kapcsolt kerékpáros megoldás nyert Innovációs Díjat a CES -en

Legmodernebb hálózatba kapcsolt kerékpáros megoldásáért – a Nyon all-in-one fedélzeti számítógépért – a Bosch eBike Systems nyerte el a 2021-es CES Innovációs Díjat a „Járműintelligencia és közlekedés” kategóriában. A Vásárlói Technológiai Szövetség évről évre a vásárlói készítmények úttörő technológiai és formatervezési fejlesztéseiért osztja ki a CES Innovációs Díjakat. A zsűri, ahol iparági szakértők mellett fejlesztők és a média képviselői is helyet kapnak, például a felhasználói vélemények, az esztétika, a minőség, a kinézet és a szerepkör alapján értékeli a fejlesztéseket.

Előrelátó megoldás – az nagy tudású mobilitás élménye elektromos kerékpáron

„A digitális megoldások, akárcsak a Nyon fedélzeti számítógép, még élvezetesebbé teszik az eBike használatát, míg biztonságosan juttatják el a kerékpárosokat az úticéljukhoz” – nyomatékosította Claus Fleischer, a Bosch eBike Systems vezérigazgatója. „A 2021-es CES Innovációs Díj elismerése annak, hogy a hálózatba kapcsolt kerékpáros megoldásainkkal fejlesszük a mobilitás jövőjét.”

A Nyon all-in-one fedélzeti navigációt, edzéskövetést, digitális zárfunkciót és a terepviszonyokat is figyelembe vevő hatótávval kapcsolatos információkat is nyújt, sőt még Bluetooth-, azonfelül WiFi-csatlakozáson át kapcsolja hálózatba a kerékpárost a digitális világgal. A Nyon felhasználója okostelefonján át csatlakozhat az eBike Connect alkalmazáshoz, adatokat oszthat meg az útvonalakról és tevékenységekről. A kerékpáros az érintőképernyőről vagy menet közben a kezelőegységről szolidan tudja működtetni a fedélzeti számítógépet. A Nyon 2020 októberétől már megvásárolható.