Ismét várják a jó ötleteket a Microsoft Imagine Cup versenyre

A Microsoft részére kiemelten kardinális a fiatal generációk motiválása olyan programokon keresztül, mint az Imagine Cup verseny. Hiszünk abban, hogy minden fiatal képes lehet arra, hogy jobbá tegye világunkat, és ezt olyan megmérettetéseken keresztül is bizonyíthatja, mint a Microsoft első számú internacionális versenye fiatal fejlesztők részére. Releváns, hogy a verseny jelentkezési határidejét február 17-ig meghosszabbította a cég, ezenkívül idén most először a magyarországi forduló győztesei biztosan részt vehetnek a seattle-i internacionális döntőn.

A 2004-ben megalapított megmérettetésen eddig több mint 1,65 millió fiatal volt ott 190 országból, a magyar csapatok ugyanakkor évről-évre kivételes hatékonyságot nyújtanak: múlt évben a magyar csapat révén alkotott InSimu Patient alkalmazás harmadik helyezést ért el a World Citizenship kategóriában. A fejlesztés forradalmi változást hozhat az orvosképzésben és a diagnosztikában, komolyan javítva a gyógyulás esélyét.

Az országos és az internacionális döntőn való részvétel feltétele az költségmentes Imagine Cup Seminar-on való részvétel, mely egy angol nyelvű, három hónapos felkészítő program a kiválasztott csapatokat támogatására. A program kereskedelmi, technológiai és prezentációs képzésekből áll, mindent összevetve kellő felkészítéssel támogatja a résztvevőket a hazai és internacionális döntőkön való sikeres részvételhez.

A regisztráció február 17. éjfélig él a Microsoft Imagine Cup weboldalon.

Egyéb tudnivalók elérhetők Szalay Angelikánál (angelika.szalay@microsoft.com), a verseny magyaroroszági kapcsolattartójánál.