Lumix DMC-GX80 cserélhető objektívvel

Lumix DMC-GX80 cserélhető objektívvel

A modern, cserélhető objektíves fényképezőgép olyan fotósoknak lett megalkotva, akik a szokványos életvitel művészi pillanatait szeretnék fenomenális minőségben megörökíteni.

A Panasonic bemutatta a cserélhető objektíves DSLM árucikk-csoport legmodernebb tagját, a Lumix DMC-GX80 fényképezőgépet. A hagyományos kialakítást és a 4K képesség funkcióját ötvözve a modern fényképezőgépet is a korábbi GX modellek kompakt kivitele jellemzi, mindent összevetve kifogástalan társ a városi kalandokhoz.

A modern DMC-GX80 továbbfejlesztett tulajdonságok hosszú sorával – köztük 4K fényképfelbontással, és öttengelyes dupla képstabilizátorral – büszkélkedhet, mitöbb masszív, ergonóm fogásának és gondosan kifejlesztett kivitelének betudhatóan a kamera kézben tartva és mozgás közben történő fényképezésnél is remekel.

A Lumix DMC-GX80 16 megapixeles digitális Live MOS érzékelője fantasztikus részletességet és kristálytiszta felvételt nyújt. Az kamera teljesítményét fokozza a Venus Engine processzor, amely pompás pontossággal adja vissza a színeket. A processzor a színárnyalatot, a telítettséget és a fényerőt külön-külön szabályozza, ezáltal az elkészült képek olyan élénkek, hogy a képernyőről majdnem lepattanva, pontosan visszahozzák a kioldógomb lenyomása pillanatában meglévő látványt.

A Panasonic DMC-GX80 MOS érzékelője és Venus Engine processzora által olyan minőséget ért el, amely első alkalommal lehetővé tette a gyártónak, hogy az aluláteresztő szűrőt kihagyja egy Lumix G kamerából. A gép felbontási határa csaknem 10%-kal javult, mindent összevetve tisztább és még hatásosabb képek és videók készítésére kínál lehetőséget.

A Lumix DMC-GX80 vastag, tömör markolata egy kézben is stabil tartást biztosít, mindent összevetve még nagyobb biztonsággal kezelhető menet közben is. Az első/hátsó dupla tekerőgomb-rendszer szélsebes és hatékony beállítás-módosítást biztosít – a felhasználók beállíthatják példának okáért a fehéregyensúlyt az első tekerőgombbal, miközben az ISO-t a hátsóval és mindeközben a zársebességet szintén kiválaszthatják. Ez jelentős előnyökkel jár változó fényviszonyok közt, mikor is menet közben apró változtatásokat kell végezni.