Megérkeztek a Samsung Galaxy Tab S3 és Galaxy Book táblagépei

Megérkeztek a Samsung Galaxy Tab S3 és Galaxy Book táblagépei

A Samsung Electronics legmodernebb, stílusos kialakítású Galaxy Tab S3 és Galaxy Book táblagépei a fejlett számítógépes modern műszaki megoldásnak betudhatóan nagyszerű mobil élményt nyújtanak. A Galaxy Tab S3 fantasztikus tárgy a multifunkcionális produktivitáshoz és a digitális tartalmak szerelmeseinek, ameddig a Galaxy Book ugyanabban az időben ajánl megnövelt számítási kapacitást munkához és játékhoz.

A Galaxy Tab S3 egy 9,7 hüvelykes Super AMOLED kijelzővel a Galaxy Book ugyanakkor egy 10,6 hüvelykes TFT LCD és egy 12 hüvelykes Super AMOLED változatban érkezik.

Az ez évi Mobil Világkongresszuson (Mobile World Congress, MWC) bemutatott táblagépek a következő prémium Galaxy-technológiákkal rendelkeznek:

HDR (High Dynamic Range) videotartalom A Galaxy Tab S3 és a 12 hüvelykes Galaxy Book patronálja a valósághű színeket és az élénk digitális tartalmat garantáló HDR (10 bit szín) minőségű videókat.

Samsung Flow: A Samsung Flow gördülékennyé teszi a munkát útközben is. A Samsung Flow biometrikus hitelesítést használ a biztonságos bejelentkezéshez, a kompatibilis berendezések vezeték nélküli csatlakoztatásához, ezenkívül az okmányok továbbításához a mobil eszközről a táblagépre. A modern műszaki megoldás az üzenetértesítéseket is szinkronizálja, mindent összevetve a felhasználó nem mulaszt el egyetlen szöveges üzenetet sem, akár okostelefont, akár táblagépet használ.

Újratervezett S Pen*: A természetesebb írásélményt az S Pen kisebb, 0,7 mm-es, és nyomásérzékenyebb hegye garantálja. Az S Pen olyan kényelmi funkciókkal is ellátott, mint a szélsebes jegyzetelést a képernyő zárolt állapotában is engedélyező Screen Off Memo, a PDF Annotation az okmányok könnyed szerkesztéséhez, vagy az Advanced Drawing Tools eszközkészlet, amely magas szintű digitális rajzolást biztosít.

Mindkét táblagép a Samsung továbbfejlesztett Galaxy-technológiájára épül. Az automata fókusszal büszkélkedhető, 13 megapixeles hátsó kamera és az 5 megapixeles első kamera felel az észbontó minőségű képek készítéséért. A táblagépek bővíthető tárhellyel és villámgyorsan tölthető akkumulátorral rendelkeznek. A Galaxy Tab S3 táblagépen akár 12 órányi videó is megnézhető egyetlen töltés után, amíg a 12 hüvelykes Samsung Book feltöltött akkumulátora 10,5 órányi videózást kínál. Mindkét készülékhez csatlakoztathatunk Pogo klaviatúrát külön töltés és párosítás nélkül.

„A Samsungnál arra törekszünk, hogy folyamatosan új mobil és számítógépes élményeket nyújtsunk, így olyan kategória-első termékeket gyártunk, amelyek kielégítik vásárlóink sokrétű igényeit és elvárásait” – mondta DJ Koh, a Samsung Electronics mobilkommunikációs üzletágának igazgatója. – „Prémium technológiával készült új táblagépeinkkel egy hatékony és multifunkcionális eszközt kínálunk a felhasználóknak, melyet használhatnak munkához vagy tanuláshoz, bárhol is legyenek.”

Samsung Galaxy Tab S3: szórakozásra és multifunkcionális használatra tervezve

A Samsung Galaxy Tab S3 mozihoz hasonló 4K élményt nyújt a mesés Super AMOLED kijelzőjén, és mindent összevetve újabb szintre emeli a mobil szórakozást. Ez az első Samsung táblagép, ahol a csodás quad-sztereó hangzást négy AKG by HARMAN hangszóró garantálja. A felhasználók eredeti HDR minőségű videókhoz férhetnek hozzá rögvest a Samsung olyan tartalomszolgáltató partnereinek hála, mint például az Amazon.

A játékra tökéletesített Galaxy Tab S3-ban a Vulkan API szolgáltatja hibátlan grafikát, a Game Launcher mindazonáltal a fejlett felhasználói felületet és a személyre szabott játékélményt. A megszakítás nélküli szórakozást a Do Not Disturb üzemmód biztosítja.

A modernizált S Pennel a Tab S3 sokkal hatékonyabb és kreatívabb munkát kínál és a multitaskingot is patronálja. Az eszközt úgy tervezték, hogy a gyorstöltésnek és hosszabb készenléti időnek hála a felhasználók permanensen kapcsolatban lehessenek.

Samsung Galaxy Book: nagyobb hatékonyság és kivételes hatékonyság egy multifunkcionális 2-in-1 táblagépben

A 10,6 és 12 hüvelykes változatban is kapható Samsung Galaxy Book mindazoknak készült, akik utazás közben is dolgoznak, így egy hatékony, de nem asztalhoz kötött munkaeszközre van szükségük. A Samsung Galaxy Book könnyed és multifunkcionális, mert szolidan átalakítható táblagépből notebookká.

A magas teljesítmény érdekében a 12 hüvelykes Samsung Galaxy Book 7. generációs kétmagos, 3,1 GHz-es Intel Core i5 processzorral, a 10,6 hüvelykes Samsung Galaxy Book mindazonáltal kétmagos, 2,6 GHz-es Intel Core m3 processzorral büszkélkedhet.

A Windows 10 operációs rendszerrel funkcionáló táblagépen a maximális hatékonyság érdekében, az asztali gépekhez hasonlóan, a egész Microsoft Office eszköztár elérhető. A Galaxy Bookhoz tartozó klaviatúra nagyobb, jobban elkülönülő és tapintható gombokat kapott, mindent összevetve a felhasználók olyan játszva gépelhetnek rajta, mint egy számítógép klaviatúráján.