Nappaliból galéria: modernizált Háttér Móddal érkeznek a Samsung 2019-es QLED TV-i

Nappaliból galéria: modernizált Háttér Móddal érkeznek a Samsung 2019-es QLED TV-i

A Samsung 2019-es QLED TV-iben elérhető új Háttér Mód biztosítja, hogy a felhasználók világhírű művészi alkotásokat jelenítsenek meg a monitoron a televízió kikapcsolt állapotában. A Háttér Mód hírekhez, időjárási adatokhoz vagy akár családi képekhez, zenékhez is közvetlen hozzáférést nyújt akkor is, amikor a felhasználók éppen nem aktívan nézik a televíziót. A 2019-es QLED TV-k kijelzőjén olyan neves művészek alkotásai is megjeleníthetők Háttér Módban, mint Tali Lennox vagy a Scholten & Baijings dizájnerei.

A már elérhető, korszerűsödött Háttér Módnak hála a televízió nem kizárólag bekapcsolt állapotban képezi otthonunk szerves részét.

„Büszkén mutatjuk be a korszerű Háttér Módot, amely nemcsak a TV kikapcsolt állapotában tölti meg élettel a monitort, hanem olyan új lifestyle funkciókat is elhoz, amelyek túlmutatnak a szokásos értelemben vett tévézésen – hangoztatta Jongsuk Choo, a Samsung vizuális kijelzőkért felelős üzletágának alelnöke. – Arra törekszünk, hogy a következő években a Háttér Módon át elérhető tartalmak listáját tovább bővítsük fiatal, tehetséges művészek alkotásaival, mindent összevetve szeretnénk még több lehetőséget teremteni felhasználóink részére.”

A modern Háttér Mód a Samsung és nagyon sok tehetséges művész együttműködésének az eredménye. A megalakított tartalmak melegséget és nyugalmat hoznak el a felhasználók otthonaiba. A Samsung például Tali Lennox-szal, az absztrakt olajfestményeiről ismert képzőművésszel és modellel, a divatszakma fontos szereplőjével, amellett a holland dizájnerpárossal, a Scholten & Baijings-szel is együttműködött a Háttér Mód tökéletesítésén.