Nyiss egy új világra! Elindult a Samsung Galaxy Z Fold2 legfrissebb kampánya

Nyiss egy új világra! Elindult a Samsung Galaxy Z Fold2 legfrissebb kampánya

A Samsung új kampányában Nánási Pál alkot megrendítő, magazinokba illő fotókat Dobó Ági, Henry Kettner, Kovács Rami, Ördög Nóra, Nagy Dani, Nessaj, és Török Ábel márkanagykövetekről a Galaxy Z Fold2 konstrukcióval. A kampány prezentálja, hogy a résztvevő hírességek milyen hivatásban, szerepekben próbálnák ki magukat örömmel, miről álmodtak gyerekként. Az alkotások látványvilága ezeket az elfeledett vágyakat, érzéseket kelti életre a fotós kameralencséjén át.

A Galaxy Z Fold2 nemcsak azt alakította újra, miközben a telefonokra gondolunk, de a felhasználóikra is hatással vannak. A Samsung legkorszerűbb kampányában most lehetőséget biztosított hírességek részére, hogy egy-egy fényképezés erejéig újra definiálják önmagukat és olyan új szerepben mutatkozhassanak meg, amire korábbi életük esetén nem volt lehetőségük. A kampány esetén gyerekkori vagy éppen titkolt vágyak váltak valóra, merthogy mindenkinek vannak céljai és álmai, ez alól természetesen ők sem kivételek.

A Samsung Galaxy Z Fold2 nem átlagos konstrukció, a lehető legtöbb igényhez igazodik, mivel ugyanabban az időben hasznosítható 6.2 hüvelykes telefonként, vagy 7.6 hüvelykes tabletként. Egyediségének betudhatóan újraformálja azt, amint ezelőtt a telefonokra gondoltunk. Az Instagramon és YouTube-on követhető kampány patronálja a hírességeket abban, hogy ők is egy eddig idegen, új oldalukat mutassák meg. Ördög Nóra kopaszon, tetoválásokkal jelent meg, Nessajból titkos ügynök lett, Henry Kettner beállt pilótának, Dobó Ági énekes dívaként mutatkozott be, Török Ábel filmrendező szerepbe bújt, Kovács Rami balerinaként, Nagy Dani ugyanakkor egy igazi rocksztár bőrében megjelenik a képeken. Mindegyikük régóta szerette volna kipróbálni magát egy új műfajban, a Galaxy Z Fold2 ugyanakkor módot nyújt erre.

Az októberben indult kampányban összesen hét márkanagykövet vesz részt, a róluk készült fotók és werkfilmek a Samsung Magyarország Instagram oldalán ezenfelül YouTube csatornáján pillanatnyilag is, illetve a Samsung honlapján november végétől lesznek elérhetőek.

„A kampánnyal az egyediséget, és az akadályok találékony leküzdését sikerült bemutatnunk, amely a Galaxy Z Fold2 készüléket is jellemzi. Izgalmas volt látni, miképpen Dobó Ági, Henry Kettner, Kovács Rami, Ördög Nóra, Nagy Dani, Nessaj, és Török Ábel kiteljesednek a projekt alatt, és a megszokott megjelenésüket lecserélik valami tőlük teljesen váratlanra!” – nyilatkozta Samu Zsófia, a Samsung Magyarország kommunikációs vezetője.