Nyiss egy új világra! Nánási Pál nem mindennapi képein kerültek ki a hazai hírességek

Nyiss egy új világra! Nánási Pál nem mindennapi képein kerültek ki a hazai hírességek

Mindenkinek van egy álma, amit valószínűleg már gyermekkora óta tervezget és állandóan szeretett volna megvalósítani. Amennyiben kellő időt szánnak rá, a modern műszaki megoldás és egy kis kreativitás támogatásával még az igazán távolinak tűnő célok is elérhetővé válnak. A Samsung Galaxy Z Fold2 ebben is segítheti a felhasználókat, mivel speciális megvalósításának betudhatóan egészen új lehetőségeket nyújt az önmegvalósításra, ezek jelennek meg a márkanagykövetekkel készült fotósorozaton.

2020-ban mindenki megtalálhatta azt az elfoglaltságot vagy önálló célt, amelyért készségesen tesz minden nap. Ha valaki elmerülne egy új témában, tanulna valami hasznosat, vagy támad egy ötletes elgondolása, a modern műszaki megoldás segédkezésével ezt akár másokkal is megoszthatja. A korszerű hobbik, a szuper receptek vagy éppen a nappalihoz igazított edzéstervek is azt jelzik, hogy a közösségi médiában is jelentős elismerése van annak, ha a felhasználók új oldalukat mutatják meg. Az emberek az elmúlt hónapokban betekintést adtak mindennapjaikba, őszinte tartalmakat osztottak meg, kipróbáltak új platformokat és új stílusokat is. Több világsztár is megmutatta, hogyan változott meg az élete és egészen közel engedte magához a rajongóit

A Samsung legmodernebb kampányában Nánási Pál állított elő kivételes fotósorozatot hazai hírességekről, ezzel lehetőséget adott számukra, hogy megvalósíthassák régi vágyaikat és új szerepben tűnhessenek föl. Ördög Nóra kopaszon, tetoválásokkal jelent meg, ahogy nyilatkozta, folyamatosan szerette volna ezt a bevállalós oldalát megmutatni – „Mikor anno levágattam a hajam, kaptam hideget-meleget. A munkámból fakadóan nagyító alatt van a külsőm minden pillanatban. Ez már az életem része, megszoktam. De néha jó érzés kicsit lázadni, a fényképezéshez választott szerepem ezt tükrözi.”

Nessajból titkos ügynök lett, Henry Kettner ugyanakkor annak ellenére állt be pilótának, hogy valósággal retteg a repüléstől. Török Ábel filmrendezőként jelenik meg, Kovács Rami és Nagy Dani mindazonáltal előadóművészként léphettek a kamera elé, mint balerina és rocksztár. Mindegyikük régóta szerette volna kipróbálni magát egy új műfajban, a Galaxy Z Fold2 mindazonáltal lehetőséget adott erre. „Ez a telefon olyan, mint egy ékszer” – nyilatkozta Dobó Ági, aki dívaként tündökölt az elkészült képeken. A fotók célja, hogy a felhasználókat is kísérletezésre és ötletes megnyilvánulásokra inspirálják.

A legmodernebb modern műszaki megoldásoknak betudhatóan a opciók úgyszólván kimeríthetetlen tárháza áll a felhasználók rendelkezésére. A közösségi platformokon elérhető filterekkel repülés nélkül utazhatnak vagy vicces maszkokat ölthetnek. Az okostelefonok kamerájába integrált AR funkciókkal saját magukról mintázhatnak virtuális avatart, amit aztán kedvükre alakíthatnak és próbálhatják ki, milyenek lennének példaként rózsaszín hajjal. A Galaxy Z Fold2-t kihajtva, szelfikészítés közben a felhasználó magára irányíthatja a Hátsó kamerát míg a Fedlapi monitoron láthatja magát, és szolidan exponálhat is. Az otthon is megtalálható alapanyagokkal akár ismert képeket is újraalkothatnak, a cosplayerek stílusában. A leglényegesebb a kreativitás és megtalálni azt, ami a legközelebb áll hozzánk.

„A Galaxy Z Fold2 a korábbi legkülönlegesebb készülékünk, amely több mint egy okostelefon. A felhasználók életmódjára is hatással van és új dolgokra inspirál – nyilatkozta Samu Zsófia, a Samsung Magyarország kommunikációs vezetője. – Jelentős boldogság számunkra, hogy a Nyiss egy új világra kampány résztvevői megismerhették egy új oldalukat, valóra válthatták régi álmaikat és ezzel minket is felfedezésre és kreativitásra ösztönöztek.”