Rendszergazdai szolgáltatás és hálózat optimalizálás olcsón

ITsKonnekt Kft. – Rendszergazdai szolgáltatás és hálózat optimalizálás olcsón

A modern vállalati környezetben egyre inkább kénytelenek vagyunk belátni, hogy szakember nélkül nem boldogulunk. Ki kell építeni az optimális számítógépes hálózatot, be kell üzemelni a nyomtatót, a Wi-Fi hálózatot, a kamerarendszert és még megannyi feladatot kell elvégezni. A hálózat optimalizálási feladatokra kínál magas szintű rendszergazdai szolgáltatásokat az ITsKonnekt Kft.

Szinte minden kis- és középvállalkozás küzd azzal a problémával, hogy a meglévő informatikai rendszerén hogyan oldja meg a hálózat optimalizálás kérdését. A rendszergazda alkalmazása, bérezése nem olcsó, ráadásul nincs is olyan sok munka, hogy külön ember lássa el a rendszergazdai szolgáltatás feladatait. Ettől függetlenül a hálózat optimalizálás még megoldandó kötelezettség. Az elhanyagolt, nem optimalizált hálózat üzemeltetése ugyanis költségesebb, ráadásul lassabb a működése is.

Az ITsKonnekt Kft. által kínált rendszergazdai szolgáltatás, illetve hálózat optimalizálás több szempontból is előnyös lehet. A kiszervezett (outsourcing) rendszergazdai szolgáltatás azt jelenti, hogy nem a cég saját berkein belül foglalkoztatunk főállású alkalmazottat erre a feladatra, hanem egy külsős partner társaság vállalja el a munkát, és tartja karban a számítógépes hálózatot. A kiszervezett rendszergazdai szolgáltatás nagy előnye – az anyagi kérdéseken túl –, hogy minden speciális feladatra külön szakember áll rendelkezésre. Hiszen a hálózat optimalizálás feladatihoz nem biztos, hogy jól ért a telekommunikációs szakember. A kiszervezéssel azonban elérhető, hogy a rendszergazdai szolgáltatás mindig a megfelelően képzett specialistát küldje az adott feladat megoldására. Ezzel a szolgáltatást igénybevett vállalkozás biztosan a legjobbat kapja, ráadásul gyors határidőn belül.

Az ITsKonnekt Kft.-n keresztül igénybevett rendszergazdai szolgáltatás mindenki számára elérhető, kiválóan alakítható és költséghatékony megoldás. A technika világában már a legtöbb esetben működik a hálózat optimalizálás távvezérléssel is, de a rendszergazdai szolgáltatás része, hogy igény, vagy szükség esetén, a helyszínen végzik el az indokolt műveleteket a szakemberek. Ezen túlmenően a hálózat optimalizálás keretében a cég meglévő számítástechnikai berendezéseit is átvizsgálják és kiszűrik a leggyengébb láncszemeket, majd javaslatot tesznek a megoldásra. A rendszergazdai szolgáltatás teendőibe kívánalom esetén még a lehetséges számítógépes feladatok optimalizációjára tett javaslatok is belekerülnek. Ez a megrendelő eddig feldolgozási vagy egyéb folyamatainak időigényességét képes csökkenteni, gyorsabb munkavégzést, több időt, ezáltal nagyobb profitot biztosítva.