Samsung monitor és vezeték nélküli töltő egyben

Samsung SE370 monitor vezeték nélküli töltővel

A Samsung Electronics bemutatta az SE370-es, integrált vezeték nélküli töltővel rendelkező monitorát. A 23,6 és 27 colos képátlóval elérhető SE370 monitor eltünteti az íróasztalokon a töltéshez szükséges kábeleket és csatlakozókat. A kiváló képminőséggel, a megnövelt vizuális teljesítménnyel és az átgondolt dizájnjával együtt a monitor integrálja a legmodernebb technológiákat, amelyek a professzionális és a mindennapos használathoz is optimális megjelenítést és kényelmes használhatóságot biztosítanak.

A Samsung SE370 monitor, a beépített töltőjének köszönhetően, minden olyan mobil eszközt képes feltölteni, amely a világon az egyik legelterjedtebb, Wireless Power Consortium (WPC) által kifejlesztett Qi vezeték nélküli töltő szabványt használja.

„A modern technológiáknak támogatnia, nem pedig zavarnia kell az aktív életmódunkat. A Samsung vevői az információszerzésben és a másokkal való kapcsolattartásban is növekvő mértékben támaszkodnak mobil eszközeikre. Az asztalukon lévő felesleges kábelek eltűntetésével lehetővé tesszük számukra, hogy okosabban és kényelmesebben használhassák ezeket a kütyüket” – mondta el Nyilas Orsolya a Samsung Electronics Magyar Zrt. vállalati kommunikációs vezetője. „A vezeték nélküli töltő integrálásával az innovatív SE370 monitorunk drámaian növeli a hatékonyságot és a kényelmet, valamint egyszerű csatlakoztathatóságot biztosít otthon és a munkahelyen egyaránt, mindemellett pedig újabb jelentős mérföldkövet képvisel iparági újításaink sorában.”

A kényelmes töltés hatékonysága

A kényelmes és hatékony egyszerre történő munkavégzés érdekében az SE370 monitor a más monitorokban megtalálható töltő csatlakozókat egy kör alakú, vezeték nélküli töltő területben egyesíti, amelyet a monitor állványába integráltak. A felhasználóknak egyszerűen erre a felületre kell helyezniük az eszközüket, hogy az automatikus töltést elindítsák, amelyről egy LED ad nekik visszajelzést.

A kép minősége és az egészség védelme

A képernyő előtt töltött hosszú időtartamokra kifejlesztett Samsung SE370 nem erőlteti meg a szemet túlzott mértékben. A monitort használhatjuk szemkímélő módban is, amikor csökkenti a kék fény káros hatásait, valamint a képminőséget az adott környezeti feltételekhez igazítja. A villódzásmentes funkció szintén a felhasználók szemét védi a hagyományos képernyőkre jellemző villódzás miatti igénybevételtől.

Az SE370 nagy teljesítményű PLS panelje szintén a kényelmes használatot nyújtja a 178 fokos, széles betekintési szögnek és 300 cd/m2 fényerőnek köszönhetően.

Játékélmény magas fokon

A Samsung SE370 monitor beépített képminőség javító funkciói egyenletes, zavartalan és magával ragadó szórakozást nyújtanak. Az AMD FreeSync technológia támogatásával a monitor szinkronba hozza a képernyőfrissítést az AMD grafikus kártyák képkocka sebességével, hogy minimalizálja a bemeneti késleltetést és csökkentse az akadozást, illetve a késést a játékok és a videólejtászás alatt.

A monitor 4 ms-os válaszidejének hála tisztán és egyenletesen – elhomályosodás, vagy szellemkép nélkül – követhetőek még a leggyorsabb akciók is a megjelenítőn. Az egy gombnyomásra aktiválható, egyedülálló játék üzemmód felismeri a kép elváltozásait és azonnal javítja az elmosódódott képeket, fokozza a színeket és módosítja a kontrasztot a még jobb képminőség érdekében.

Samsung SE370 monitor vezeték nélküli töltővel
Samsung SE370 monitor vezeték nélküli töltővel

Energiahatékony megoldás esztétikus kivitelben

Az SE370 új Eco Saving Plus funkciója nagyobb energiahatékonyságot nyújt a képernyő fényerejének csökkentésével. Az alap két szabványos kézi beállítási lehetőségen felül rendelkezésre áll egy automatikus beállítás is, amely mintegy 10%-kal csökkenti az energiafogyasztást a képernyőn megjelenített fekete részek átlátszatlanságát kihasználva. A káros környezetvédelmi hatások mérséklése érdekében a monitor első burkolta, állványa és áramkörei sem tartalmaznak PVC-t.