Škoda KAMIQ SCOUTLINE -Városi-SUV-modell kalandra termett stílusban

Škoda KAMIQ SCOUTLINE -Városi-SUV-modell kalandra termett stílusban

Első alkalommal sportos, most ugyanakkor robusztus: a Škoda a következő években SCOUTLINE-változattal egészíti ki a KAMIQ Városi-SUV-modelljének választékát. A MONTE CARLO lifestyle-kivitel után érkező Škoda KAMIQ SCOUTLINE többek között matt fekete kerékjárat-védőburkolatokkal, robusztus ezüst színű karosszéria-kiegészítőkkel, nagyméretű, 17 vagy 18 col átmérőjű könnyűfém keréktárcsákkal és teljes-LED hátsó lámpákkal készül. A kalandra termett Városi-SUV a Genfi Autószalonon tartja premierjét.

A Škoda KAMIQ a márka első SUV-modellje, amely SCOUTLINE-változatban is megjelenik ezután a kínálatban. Matt fekete kerékjárat-védőburkolatok és mindenekelőtt jó néhány ezüst színű karosszéria-kiegészítő gondoskodik markáns fellépéséről, a Škoda KAMIQ SCOUTLINE mindent összevetve alsó védőidommal kiegészített, első légterelővel és hátsó diffúzorral készül, amelyek éppúgy ezüst színűek, mint az oldalsó küszöbborítások, a külső visszapillantó tükrök házai és a tetősínek. Újabb különlegességként tűnnek fel a sötétített ablakai, továbbá a B-oszloptól sötétített üvegek (Sunset), amelyekhez krómozott ablakszegélyek társulnak. A 17″ col peremátmérőjű “Braga” és az extrafelszerelésként rendelhető, 18 colos “Crater” könnyűfém keréktárcsák nemkülönben polírozott antracit árnyalatú felülettel készülnek. Mindezeken túl a KAMIQ SCOUTLINE már alapkivitelében teljes-LED hátsó lámpákat kap.

ThermoFlux ülések és specifikus dekorbetétek

A Škoda KAMIQ SCOUTLINE utastere bőséges térkínálattal és alapkivitelben kőrisfa hatású, extra felszerelésként mindazonáltal szálcsiszolt “Dark Brushed” – dekorbetétekkel, mitöbb krómhatású légbefúvó nyílásokkal fogad, a pedálok mindazonáltal alumíniumdizájn betéteket kapnak. Az állítható magasságú első üléseket légáteresztő ThermoFlux szövetből és mikroszálas Suedia anyagból készült, rendhagyó SCOUTLINE-kárpit, amíg a kormánykereket, a kéziféket és a sebességváltó kart bőr borítja. A LED-technikájú hangulatvilágítás fehér, vörös vagy narancs színbe borítja a középkonzolt, az ajtók rekeszét és fogantyúját, tetejébe a lábteret. A korszerű KAMIQ SCOUTLINE ezenkívül LED-olvasólámpákat is biztosít, kívánságra ugyanakkor fekete tetőkárpit teheti teljessé a belső felszereltséget.

Széles szín- és motorválaszték

A Škoda KAMIQ SCOUTLINE változathoz a modellsorozat egész szín- és motorpalettája rendelkezésre áll. Utóbbi a 66 kW (90 LE) és a 110 kW (150 LE) közti teljesítménytartományban három benzin- és egy dízelmotort, amellett a G-TEC földgázüzemű (CNG) erőforrást ajánlja.

A modern Škoda KAMIQ SCOUTLINE a Genfi Autószalonon tartja premierjét, piaci bevezetésére 2020 júniusban kerül sor.