Stílusos Samsung Galaxy Tab S6 Lite táblagép alkotáshoz, tanuláshoz és kikapcsolódáshoz

Stílusos Samsung Galaxy Tab S6 Lite táblagép alkotáshoz, tanuláshoz és kikapcsolódáshoz

A Samsung elénk tárja legfrissebb stílusos és elérhető árú táblagépét, a munkához és kikapcsolódáshoz tervezett Galaxy Tab S6 Lite-ot. Nagyméretű kijelzőjével, vékony és kompakt kialakításával és a korszerűsödött S Pennel ideális akár jegyzeteléshez és komfortos tartalomfogyasztáshoz is.

„A szokványos életvitel egyre zsúfoltabbá válhat, párhuzamosan azzal, midőn a rugalmas munkavégzés összefonódik magánélettel. A felhasználóknak egy multifunkcionális eszközre van szüksége, amely zökkenőmentesen illeszkedik ehhez az életstílushoz – nyilatkozta Woncheol Chai, a Samsung mobilkommunikációs üzletágának alelnöke és termékstratégiai csapatának vezetője. – A modern S Pennel érkező Galaxy Tab S6 Lite a legmodernebb technológiákkal támogatja az élet rendszerezését, több feladat párhuzamos elvégzését és az eltérő javaslatok feljegyzését is, ezáltal biztosítja, hogy a lehető legtöbb idő maradjon a fogyasztóknak kardinális dolgokra.”

Több alkotás, kevesebb stressz az újratervezett S Pennel

Legyen szó munkáról, tanulásról vagy otthoni kikapcsolódásról, a modernizált S Pennel még egyszerűbb a jegyzetelés és a különféle feladatok párhuzamos elvégzése. Az újratervezett S Pent a gyakorlatban éppen olyan mérsékelt és ergonomikus használni, mint egy tradicionális ceruzát. A könnyed, 7,03 grammos alkalmatosság még rövidebb késleltetési ideje és 0,7 milliméteres hegye nagyfokú pontosságot biztosít írás és rajzolás közben is. Az javaslatok felírása után az S Pen mágnessel rögzíthető a tablet, vagy akár a tok oldalához, mindent összevetve minden helyzetben rendelkezésre áll, ugyanakkor aksi nélkül üzemel, mindent összevetve használat közben nem merül le.

Az S Pen a Samsung Notes applikációval egyesült erővel pillanatok alatt gépelt szöveggé formálja a kézírást[1]. A címkék igénybevételével szoliddá válik a keresés és kategorizálás, a kiemelés szerepkör a jelentős információkat teszi hangsúlyosabbá, amíg az integrált zoom akár 300 százalékos nagyítás nyújt. A jegyzetek gördülékenyen exportálhatók PDF, JPEG kép, szöveges fájl, vagy Microsoft Word irat formátumba.

Inspiráló kialakítás, amely nem hagy cserben

A Galaxy Tab S6 Lite vékony kávájú, 10,4 colos képernyője lenyűgözően széles megjelenítést nyújt. A könnyed és kompakt kialakítású táblagép ideális szerkentyű a párhuzamos feladatok elvégzéséhez, a jegyzeteléshez, azonfelül videós és filmes tartalmak megtekintéséhez is. A Galaxy Tab S6 Lite legkorszerűbb verziójú, nagyobb tabletkijelzőkre finomított, intuitív vizuális One UI kezelőfelülete és egyszerűsített navigációja még komfortosabb alkalmazásváltást kínál, ezáltal állandóan kéznél van a hozzáillő applikáció.

A stílusos és jelentős hatékonyságú Galaxy Tab S6 Lite, a hozzá tartozó S Pen, és az külön választhatóan elérhető Book Cover tok két színben; Oxford Szürke és Angóra Kék árnyalatokban válik hozzáférhetővé[2].

Modernizált szórakoztatás

A Galaxy Tab S6 Lite dugig van hasznos és mulattató okosmegoldásokkal, amelyekkel a zenehallgatás, a streamelés, az online vásárlás és a barátokkal való kapcsolattartás is könnyebb. A Galaxy Tab S6 Lite két AKG hangszórója Dolby Atmos 3D hangzással jelentékeny élményt nyújt, legyen szó akár YouTube videókról, egy széria legfrissebb részéről vagy a felhasználók kedvenc zenéiről.

A Samsung együttműködik például a YouTube és a Spotify[1] csapatával is, mindent összevetve a felhasználók még többet hozhatnak ki kedvenc alkalmazásaikból Galaxy eszközükön. A modern Galaxy Tab S6 Lite készülékeken négy hónapig költségmentesen válik hozzáférhetővé a YouTube Premium[2], ezzel reklámok nélkül, akár letöltve, offline szintén rendelkezésre áll minden videó, illetve a YouTube Music zenei alkalmazás és a YouTube Kids. A Spotify teljesen belesimul a Galaxy Tab S6 kezelőfelületébe, amin át a felhasználók kereshetnek zenéket vagy podcastokat és akár ébresztőként is beállíthatják a kedvenc számukat[3]. A táblagép vezeték nélkül csatlakozik az otthoni hangrendszerhez[4], mindent összevetve a legjobb Spotify lejátszási listát egy másik eszközön vagy hangszórón is megszólaltathatják és vezérelhetik a felhasználók.

Galaxy élmények otthon is

A Galaxy Tab S6 Lite-tal az otthoni ökoszisztéma középpontjában a mindennapok hatékonyabban és rendezetten telhetnek. A tableten a Samsung-fiókkal fogadhatók hívások és elérhetők a szöveges üzenetek[5], akkor is, ha a telefon nincs nem messze, a Google Duo videóhívásokkal ugyanakkor könnyebb a kapcsolattartás a barátokkal és hozzátartozókkal[6]. A modernizált Daily Board megjelenítőn a felhasználók irányíthatják a zenelejátszót, ellenőrizhetik a naptárjukat, az időjárás-előrejelzést és jegyzetelhetnek is. A modern Bixby funkciók[7], akárcsak a Bixby Voice, Bixby Vision vagy a Bixby Rutinok tovább növelik a hatékonyságot és támogatják a munka utáni lazítást is.