Virtuális utazás a The Frame TV képernyőjén: 20 fotóból álló új gyűjtemény a Magnum Photostól

Virtuális utazás a The Frame TV képernyőjén: 20 fotóból álló új gyűjtemény a Magnum Photostól

A Samsung a Magnum Photos fotóügynökség képeivel bővítette a The Frame TV készülékeken elérhető műalkotások kínálatát. A csakis a Samsung Art Store áruházban elérhető, 20 fotóból álló szelekció ikonikus helyszínekre és korszakokba kalauzolja a felhasználókat.

A Samsung a Magnum Photos rendkívüli, felkapott úticélokat bemutató fényképválogatásának segédkezésével invitálja virtuális utazásra a felhasználókat a The Frame TV készülékeken. A képek december 14-ig díjmentesen elérhetőek a The Frame TV Art Store kínálatában, továbbiakban mindazonáltal külön és előfizetés részeként is megvásárolhatóak lesznek.

A Magnum gyűjtemény kényesen válogatott képei, amelyek egy-egy rendkívüli helyszínt vagy időszakot örökítenek meg, olyan világhírű fényképészek alkotásai, mint Elliott Erwitt, Burt Glinn, Stuart Franklin, Thomas Hoepker vagy Bruno Barbey.

„A felhasználók nemzetközileg kevesebbet utazhattak az elmúlt hónapokban és több időt töltenek otthon – nyilatkozta Jongsuk Chu, a Samsung vizuális kijelzőkért felelős üzletágának alelnöke. – A célunk, hogy az ikonikus helyszíneket bemutató, rendkívüli képekkel és az emelkedett QLED képminőséggel egy luxus körutazás élményét hozzuk el a felhasználók otthonába.”

A Samsung Art Store gyűjteménye a Magnum Photos új képeivel egyesült erővel immáron nagyjából 1400 műalkotást és fotót magába foglal 4K minőségben, olyan az egész világon ismert múzeumok és galériák jóvoltából, mint a magyar Szépművészeti Múzeum, a madridi Prado Múzeum, a bécsi Albertina, a londoni Tate Korszerű, a firenzei Uffizi képtár, az amszterdami Van Gogh Múzeum, a szentpétervári Hermitage és a LUMAS. Ezek az együttműködések biztosítják, hogy a The Frame TV ne csak egy szerény televíziókészülék legyen, hanem egy páratlan sansz azok részére, akik az otthonukból szeretnék megismerni a Föld legnagyszerűbb műalkotásait.

Az újonnan vásárolt The Frame TV gépezetek tulajdonosai három hónapig térítésmentesen férhetnek hozzá az Art Store áruház kínálatához a Promotion alkalmazáson át. A modern gyűjtemény a 2018-as és annál újabb készülékeken válik hozzáférhetővé.