Xbox Game Pass Ultimate a Samsung legfrissebb készülékein

Xbox Game Pass Ultimate a Samsung legfrissebb készülékein

A Samsung legkorszerűbb csúcskészülékeit és a MOGA kontrollert megvásárlók 3 hónapig költségmentesen játszhatnak a Xbox kínálatában elérhető több mint 100 játékkal. A szolgáltatás a résztvevő eszközökre letöltött Members alkalmazásban aktiválható, a Game Pass Ultimate-en át ugyanakkor felhő alapú játék és kivételes kedvezmények is elérhetők.

A Samsung és a Microsoft a mobil gaming új korszakát hozza el az Xbox Game Pass Ultimate és az Xcloud felhőalapú megoldás hozzájárulásával. Azok a felhasználók, akik 2020. augusztus 5. és 2021. január 29. közt vásárolnak Samsung Galaxy S20, S20+, S20 Ultra, S20 FE, azonfelül Galaxy Note20 vagy Note20 Ultra okostelefont, kihajtható Galaxy Z Flip vagy Z Fold2 eszközt vagy Tab S7, továbbá Tab S7+ tabletet, és mellé MOGA kontrollert, 3 hónapos díjmentes hozzáférést igényelhetnek az Xbox Game Pass Ultimate szolgáltatáshoz

Az Xbox Game Pass Ultimate előfizetés a konzolos és PC-s játékok legjavát ajánlja a felhasználóknak, több mint 100 speciális címmel. Az előfizetők az Xbox Live Gold támogatásával online játszhatnak a barátaikkal és csupán a számukra elérhető tartalmakhoz és kedvezményekhez férhetnek hozzá. A felhő alapú Xcloud szolgáltatással a felhasználók bárhol elérhetik a Game Pass játékokat és konzol vagy számítógép nélkül is belemerülhetnek az izgalmakba.

A MOGA XP5-X Plus kontroller, amit Samsung okostelefonokhoz terveztek, a kialakítása mindazonáltal az eredeti Xbox kontrollerekhez hasonló, teljessé teszi a konzolos játékélményt mobilon is. A vezeték nélküli Bluetooth-kapcsolattal hasznavehető játékvezérlő tölthető akkumulátorral és személyre szabható gombkiosztással érkezik, ezáltal a legtöbb játékos részére ergonomikus megoldást jelent.

A korszerű mobileszköz és a kontroller megvásárlása után a felhasználók a Samsung Members alkalmazáson belül igényelhetik az költségmentes Game Pass Ultimate hozzáférést, egészen 2021. március 2-ig.