A Bespoke AirDresser stílusos megjelenésével és okosfunkcióival emeli új szintre a ruhaápolást

A Bespoke AirDresser stílusos megjelenésével és okosfunkcióival emeli új szintre a ruhaápolást

Magyarországra is elért hozzánk is a Samsung rendkívüli ruhaápoló rendszere, a Bespoke AirDresser. A Samsung háztartásieszköz-kínálatának legkorszerűbb készüléke az ugyancsak elérhető, eredeti AirDresserhez hasonlóan hibátlanul illeszkedik a legtöbb lakóhely berendezéséhez, kivételes megoldásaival ugyanakkor megkönnyíti az alkalmi öltözékek frissen tartását és játszva tisztíthatók vele a ritkábban használt textíliák.

A modernizált okosfunkcióknak hála a Samsung AirDresser és Bespoke AirDresser sokkal eredményesebben frissíti fel a ruhákat, míg eltávolítja a port, semlegesíti a nem kívánt illatok 99 százalékát elpusztítja a kórokozókat és kisimítja a lehetőség szerinti gyűrődéseket. Az egészség megőrzése és a jólléti gyakorlatok az egész világon egyre kiemelkedőbb szerepet játszanak a felhasználók életében, mindent összevetve sokan használják tudatosabban a ruhatárukat is, ügyelve a tisztaságra és frissességre, ehhez járulhatnak hozzá a stílusos AirDresser szerkezetek.

„A Samsung Bespoke AirDresser az egészség megőrzését és a higiéniát szem előtt tartva, a kórokozók távoltartásával szolgáltat lehetőséget a ruhák tisztán tartására – nyilatkozta Hyesoon Yang, a Samsung digitális alkalmatosságok üzletágának ügyfélélményért felelős alelnöke. – A tisztítási folyamat esetén a szerkezet eltávolítja a kellemetlen szagokért felelős gázokat és gátolja azok újrakeletkezését, ezáltal minden textília friss illatú marad.”

Friss szövetek minden nap, kórokozók és kellemetlen illatok nélkül

A legnélkülözhetetlenebb darabok frissek és viselésre készek maradnak a Bespoke AirDresser Fertőtlenítés működésbeli sajátságainak hála, amely JetSteam technológiával gőzöli és frissíti fel az anyagokat. A szövetet magas hőmérsékleten kezeli a rendszer, mindent összevetve képes mélyen tisztítani és semlegesíteni a vírusok, baktériumok 99,9 százalékát. A JetSteam ezenfelül elpusztítja a poratkák 100 százalékát ezáltal eszméletlenül felhasználható lepedők, huzatok, vagy akár gyermekruhák, játékok frissen tartására is.

A Bespoke AirDresser Illatosító szűrőjével semlegesíti a kellemetlen szagokért felelős gázok 99 százalékát2, köztük az izzadtságból, dohányfüstből és ételekből származókat is. A kerámiából készült szűrő nedves és párás helyzetekben is eredményesen üzemel és képes lebontani a kellemetlen szagokat okozó részecskéket, mindent összevetve a szerkezetben tárolt ruhák folyamatosan illatosak maradnak.

A Bespoke AirDresser Gyűrődésgátlója a JetAir és a JetSteam technológiákkal képes kisimítani a ruhák gyűrődéseit, ezáltal azok folyamatosan viselésre készen kerülhetnek ki a szerkezetből. A felhasználók kedvenc ruhadarabjai kifogástalan állapotban várhatják a jellegzetes alkalmakat, családi eseményeket, vagy kardinális munkamegbeszéléseket.

Jelentős hatékonyság és nagy tudású funkciók csökkentik az idő-és energiaráfordítást

Az AirDresser szerkezetek sőt még, hogy komfortosabbá teszik a ruhaápolást, gond nélkül alkalmazhatók eltérő területeken. A Mesterséges Intelligencia Irányítás szerepkör megjegyzi a felhasználói szokásokat és ez alapján személyre szabja a beállításokat, mindent összevetve, ha rendszeresen ismétlődő feladatokra használják, a programozás nagymértékben egyszerűsödik. A rendszer megfigyeli a leggyakrabban használt funkciókat, ezáltal nem elengedhetetlen a menüben keresgélni a beállítások megtalálásához. A Samsung okos mosógépei a SmartThings alkalmazáson át csatlakoztathatók a Bespoke AirDresserhez, és képesek specifikus ajánlásokat adni a legmegfelelőbb szárítási folyamathoz a mosási program alapján.

A ruhák a fertőtlenítését követően az okos rendszerek veszik át a vezérlést. Az bejárat belső felén látható páratartalomérzékelő támogatásával a Bespoke AirDresser MI Szárító technológiája folytonosan érzékeli ruhák nedvességtartalmát, és ennek megfelelően csökkenti a száradási időt, ezáltal a ruhanemű folyamatosan hozzávetőleg a lehető legrövidebb idő alatt szárad meg.

A hosszabb ruhák is kényelmesen tisztíthatók

Legyen szó akár télikabátokról vagy földig érő estélyi ruhákról, a Bespoke AirDresser Hosszú ruha zónáját konkrétan a hosszabb ruhadarabok kezelésére tervezték. Az AirDresser a téli hónapokban is hasznos darab lehet, merthogy a hosszú ruhákat és kabátokat nehéz lehet a tradícióknak megfelelő berendezésekkel frissen tartani, a Samsung készülékében felfedezhető 143 centiméteres zónában viszont akár 20 centiméterrel hosszabb darabok is elférnek, mint a szekrény többi részében.

A korszerű, minimalista megjelenés az előlapon vékony kezelőfelülettel és egyszerű gombokkal egészül ki, amelyek megkönnyítik a beállítások és opciók kiválasztását, ezenkívül javítják a láthatóságot és a hozzáférhetőséget.

A ruhaápolás következő szintje

A Samsung AirDresser és a Bespoke AirDresser Magyarországon kivételes Kristálytükör árnyalatban állnak rendelkezésre. Az AirDresser két méretben kapható, a 45- és 60 cm széles modellek három, ezenfelül öt ruhadarab tárolására alkalmasak. A 45 cm széles AirDresser 549.900 forintos, a 60 cm-es ugyanakkor 649.900 forintos ajánlott vásárlói áron válik hozzáférhetővé.