A Buyers Laboratory 8 díjjal ismerte el a Samsung multifunkcionális nyomtatóit

A Buyers Laboratory 8 díjjal ismerte el a Samsung multifunkcionális nyomtatóit

A Samsung Electronics nyomtatói nyolc Kiváló Teljesítmény díjat nyertek a Buyers Laboratory (BLI) „2015 Summer Awards”-en, ezek közül hét elismerést a SMART MultiXpress széria kapott. A Buyers Laboratory a digitális képalkotási iparág független elemző- is információ szolgáltatója, amely több mint 50 éve segíti a vásárlókat termékek közötti választásban.

A Samsung Electronics Smart MultiXpress 7-es szériájának valamennyi tagja – az X7600, X7500, X7400, K7600, K7500 és a K7400 is – díjat nyert a „Kiváló A3 monokróm multifunkcionális nyomatató” és a „Kiváló A3 színes multifunkcionális” kategóriában az 51-60 lap/perc, a 41-50 lap/perc és a 31-40 lap/perc nyomtatási sebességű szegmensekben.

A SMART MultiXpress K4350LX modellt a „Kiváló 31-40 lap/perc nyomatási sebességű A3 monokróm multifunkcionális nyomtató” díjjal ismerte el a BLI. Emellett pedig a SMART ProXpress M4580/M4583FX is nyert a „Kiváló Teljesítményű, közepes és nagyobb munkacsoportok számára készült multifunkcionális nyomtató” kategóriában.

„A Samsung MultiXpress X7400, X7500 és X7600 színes és K7400, K7500 és K7600 fekete-fehér szériája tökéletes választás azok számára, akik megbízható és kiváló nyomatatási minőségű multifunkcionális nyomtatót keresnek” – mondta el George Mikolay a Buyers Laboratory szakértője.

A X jelzésű színes modellek magas minőségű grafikát és képet állítanak elő, a K jelű fekete-fehér nyomtatók pedig a legmagasabb értékelést kapták minden olyan nyomtatás minőségét vizsgáló kategóriában, amelyben tesztelték. Mind a színes, mind a monokróm modellek gyors szkennelést biztosítottak: duplex üzemmódban kétszer-háromszor olyan gyorsat, mint a piacon elérhető más modellek.

A MultiXpress 7 szériát a négymagos processzora, dual-scan lapadagolója, a másodpercenkénti akár 60 lapos nyomatási és 240 lapos szkennelési sebessége teszi egyedülállóvá. A MultiXpress 4 széria kétmagos processzorral működik, és akár 35 lapos percenkénti nyomtatási sebességre is képes. E modellek gyors szkennelését szintén a dual-scan lapadagoló biztosítja.

Minden Samsung SMART MultiXpress modell a Smart UX Center, Android alapú felhasználói felületét használja, amely az okostelefonokéhoz hasonló felhasználói élményt, és a zavaratlan nyomtatási munkafolyamatot biztosító nyomtató-alkalmazásokat kínál.

„Örülünk, hogy a „Kiváló A3 monokróm multifunkcionális nyomtató” díjat négy sebesség szegmensben is elnyertük” mondta el David SW Song, a Samsung Electronics Nyomtatási Megoldások üzletágának vezérigazgató-helyettese. „Továbbra is arra törekszünk, hogy hatékony nyomtatási környezetet biztosítunk, ezért folyamatosan fejlesztjük termékeinket és megoldásainkat, amelyekkel nagyobb produktivitást és költségmegtakarítást biztosítunk.”

A közepes és nagyobb munkacsoportok számára kifejlesztett ProXpress M4580/M4583 szériát is elismerte a BLI.

„A ProXpress M4580FX elakadás vagy bármely más probléma nélkül nyomtatott 200 000 lapot, így a felhasználók maximálisan megbízhatnak a működésében.” mondta el Marlene Orr, a BLI szenior elemzője. „A nagyteljesítményű szkenneléssel, a személyre szabhatóságot és egyszerű kezelést biztosító Andorid alapú kezelőfelülettel, valamint az alacsony üzemeltetési költségekkel a ProXpress M4580FX kiváló választás a közepes és a nagyobb munkacsoportok számára.”

Samsung 2012 óta már három alkalommal nyerte el az év „Az év monokróm nyomtató/multifuncionális nyomató termékcsaládja” díjat, amely jól mutatja márka piaci pozícióját is.

„A vásárlóink lojalitása és termékeink elismerése is a felhasználók iránti elkötelezettségünk bizonyítéka” mondta le David SW Song. „Napjainkban sok nagyvállalat választja az A4-es multifunkcionális nyomtatókat a nagyobb és drágább A3-as eszközökkel szemben. A Samsung e cégek igényeit továbbra is a kiváló minőségű és nagy teljesítményű A4 nyomtatókkal szolgálja ki.”

További információk a díjazott termékekről a Buyers Laboratory honlapján, a www.buyerslab.com oldalon érhetőek el.