Észak-Magyarországon terjeszkedik a Samsung

Észak-Magyarországon terjeszkedik a Samsung

Miskolcon adták át a Samsung Electronics Magyar Zrt. legfrissebb prémium márkaboltját. A csaknem 100 négyzetméteren elterülő Samsung Experience Store a társaság 10. üzlete Magyarországon, ahol a vásárlók exkluzív környezetben próbálhatják ki a legmodernebb mobil termékeket, és kérhetnek segítséget az eszközük beállításával kapcsolatban a Samsung kvalifikált szakembereitől. Az állam első, sétálóutcában van Samsung márkaboltja szervízpontként is működik ezt követően.

A 6 fővárosi, sőt még 3 vidéki – győri, debreceni és szegedi – márkabolt után Miskolcon avatta fel Magyarország 10. Samsung Experience Store-ját a Samsung Electronics Magyar Zrt.

Miskolc és régiójának hivatalos mobiltelefon és tablet márkaszervize exkluzív környezetben, a megyei jogú település sétálóutcáján, a Széchenyi utcában kapott helyet, ahol a vásárlók nem kizárólagosan bámulaltos környezetben ismerhetik meg és próbálhatják ki a Samsung legfrissebb mobiltermékeit, de tartozékok és kiegészítők széles választékából is válogathatnak. Az üzletben képesített mesterek dolgoznak, akik akár a gépezetek beállításában, az adatok átmásolásában is a betérő vásárlók rendelkezésére állnak, de hasznos tippekkel és tanácsokkal is támogatják a szerkezetek megismerését.

Az nyitó ceremónián részt vett Pfliegler Péter, Miskolc település alpolgármestere, tetejébe a Samsung Magyar Zrt. elnöke, Hwanseog Choi és a cég mobil üzletágának vezetője, Kunos Balázs.

„A felhasználóink már számtalan viszonteladónál és szolgáltatónál vásárolhatják meg a termékeinket, akár online is. Habár fontosnak tartjuk, hogy országszerte legyenek olyan pontok, ahol személyesen is találkozhatnak velünk a vásárlóink, ahol szakértő kollégáink támogatásával választhatják ki a számukra legmegfelelőbb Samsung termékeket és ismerhetik meg azokat az előnyöket, amelyeket a készülékeink nyújthatnak számukra. A Samsung Experience Store-okban a prémium termékeinkhez illő környezet fogadja a betérő látogatóinkat, mindent összevetve válik a vásárlás valódi élménnyé. Nem lesz ez másképp Miskolcon sem” – hangoztatta Kunos Balázs.

A miskolci márkaboltban mindemellett szervizpontot is üzemeltet ezt követően a Samsung. Az páratlan, korszerű kialakítású térben ezáltal a készülékvásárlás és tanácsadás mellett már a teljeskörű mobil szerviz szolgáltatást is igénybe vehetnek ezt követően az ügyfelek.