Igazi csúcsteljesítmény: Magyarországon is megvásárolható a Galaxy S21 5G széria és kiegészítői

Igazi csúcsteljesítmény: Magyarországon is megvásárolható a Galaxy S21 5G széria és kiegészítői

Szorít az idő a reggeli készülődésben? Az emberek leggyakrabban minden nap hosszú perceket töltenek olyan eszközök keresésével, amelyek az esetek zömében ott vannak az orruk előtt. A modern műszaki megoldás segíthet elkerülni a késést és komfortosabbá tenni az életet, ez mindazonáltal egyre fontosabb a fogyasztóknak. Az emberek tekintélyes része már az okostelefonjával fejezi ki magát, kutatások alapján mindazonáltal közel 40 százalék legszívesebben okoseszközökre költené félretett pénzét A január 29-től megvásárolható Samsung Galaxy S21 5G eszközök és kiegészítőik olyan okos megoldásokkal érkeznek, amelyek megkönnyítik a felhasználók mindennapjait.

A legkedveltebb konstrukciók ugyancsak támogatják az eligazodást a digitális és a valós közegben. Ilyen fejlesztés a Samsung Galaxy SmartTag is, amit a felhasználók ráakaszthatnak kedvenc ingóságaikra, kulcstartójukra vagy táskájukra és játszva megtalálhatják azokat a SmartThings Find szolgáltatással. A kiegészítő bekapcsolása után az alkalmazáson át csatlakozik az okostelefonra és innentől kezdve közel 1 évig követhető a helyzete Fordított esetben, ha eltűnne a telefon, a SmartTag dupla gombnyomásra értesítést küld rá, mindent összevetve nyújt támogatást a keresésben. A SmartTag akkor is megtalálható, ha nincs összekötve okostelefonhoz, ilyenkor Bluetooth jelek támogatásával válik láthatóvá a közeli készülékek részére. A nyomkövetés mellett ugyanakkor nagyon sok szerepkör beállítható, ezáltal példaként az okosotthon irányításában is alkalmazható távirányítóként.

A SmartTag remek összhangban van a Galaxy S21 5G csúcsmobilokkal, amelyekkel a felhasználók folytonosan aktívak maradhatnak az online közösségekben. Az 5G sebességnek és a 4 hónapos díjmentes YouTube Premium hozzáférésnek betudhatóan nem maradnak le a számukra meghatározó eseményekről és megszakítás nélkül nézhetik kedvenc videóikat. A multifunkcionális gépezetekkel az otthon kényelméből is követhetők a közösségi médiás tartalmak, elvégezhető a munka vagy a ismeretszerzés és a kameratechnológiának betudhatóan nincs olyan esemény, amit ne lehetne rögtön megörökíteni. Az S21 Ultra 5G mindemellett S Pennel is felhasználható, a leleményes felhasználók mindent összevetve bárhol, bármikor elmélyülhetnek a munkában vagy a szórakozásban. Az S Pen külön kapható az üzletekben és ugyancsak elérhető a hazai boltok kínálatában, akár az speciális védőtokkal egyesült erővel is.

Az online összejövetelek és az otthoni kikapcsolódás elengedhetetlen kiegészítői a vezeték nélküli fülhallgatók, amelyek kizárják a külvilágot és segítenek koncentrálni. A Samsung korábbi legjobb Bluetooth fülhallgatója, a Galaxy Buds Pro jeles aktív zajszűrésével a felhasználók még hangos közegben is csak azt hallják, melyet akarnának. A cicoma mentes kialakítású kiegészítő az AKG-tól megszokott erőteljes hangzással többet nyújt, mint eddig bármelyik Galaxy Buds. Azonnali váltás a csatlakoztatott tárgyak közt, automata hangfelismerés és hangerőszabályozás, rendkívüli üzemidő mellett.

„Az elmúlt közel egy év egyértelművé tette mindannyiunk részére, hogy az okoseszközök milyen sokat segíthetnek a mindennapi életünk alakításában. Mind többen és többen áhítanának ennek használható gépezeteket, ezáltal egyre különféle felhasználói igényt létfontosságú szem előtt tartanunk – nyilatkozta Kunos Balázs, a Samsung Magyarország alelnöke. – A Galaxy S21 széria tagjait úgy tervezték, hogy mindenki megtalálja bennük a részére ideális készüléket, amely a privát igényeinek megfelel. A modern műszaki megoldás töretlen fejlődésével a hétköznapok minden pillanatát emlékezetessé tehetjük, ehhez ugyanakkor viszont nem találhatnánk jobb társat az S21 mobiloknál.”

A Galaxy S21 Fantomlila, Fantomszürke, Fantomrózsaszín és Fantomfehér színekben, 128 GB és 256 GB verzióban, 8 GB RAM-mal 329.990 és 349.990 Ft-os ajánlott vásárlói áron válik hozzáférhetővé (a 256 GB modell csak Fantomlila és Fantomszürke verzióban érkezik). A Galaxy S21+ Fantomlila, Fantomezüst és Fantomfekete színben, 128 GB és 256 GB verzióban, 8 GB RAM-mal 409.990 és 424.990 Ft-os ajánlott vásárlói áron válik hozzáférhetővé (a 256 GB modell csak Fantomezüst és Fantomfekete verzióban érkezik). Az S21 Ultra Fantomezüst és Fantomfekete színben válik hozzáférhetővé. A 128 GB modell 12 GB RAM-mal, 479.990 Ft, a 256 GB modell 12 GB RAM-mal 499.990 Ft, az 512 GB modell 16 GB RAM-mal mindazonáltal 549.990 Ft-os áron válik hozzáférhetővé. A Galaxy Buds Pro három megrendítő, Fantomfekete, Fantomezüst és Fantomlila színben érkezik, amelyek eszményien illenek a Galaxy S21 sorozathoz. A Galaxy Buds Pro 89.990 Ft-os ajánlott vásárlói áron kapható az üzletekben. A Galaxy SmartTag kiegészítő 13.490 Ft-os áron válik hozzáférhetővé, fekete színben, a Galaxy S21 szériához készült S Pen ugyanakkor 12.990 Ft-os áron kapható az üzletekben.