Jeff Goldblum ismét a Jurassic World folytatásában

Jeff Goldblum ismét a Jurassic World folytatásában

Jeff Goldblum visszatér a dínóvilágba a Jurassic World folytatásában – értesült a The Hollywood Reporter.

Az amerikai színész már az első Jurassic Park-filmben is szerepelt 1993-ban. A káoszelmélet szakértőjét, Ian Malcolmot formálta, és az 1997-ben bemutatott Az elveszett világ című folytatásban ugyancsak szerepet kapott.

A hollywoodi hírportál alapján Goldblum ismételten feltűnik a Jurassic World folytatásában a főszereplők, Chris Pratt és Bryce Dallas Howard társaságában. Múlt évben Goldblum azt nyilatkozta, hogy a 2015-ben megjelent Jurassic Worldben nem ajánlottak neki szerepet, ugyanakkor nyomatékosította, hogy nagyra tartja a filmet és úgy véli, nélküle is módfelett tetszetős munkát végeztek az szerzők.

Goldblum 2016-ban egy másik folytatásfilmben is feltűnt: David Levinsont játszotta A függetlenség napja – Feltámadás című sci-fiben, melynek előzménye az 1996-os kasszasiker, A függetlenség napja volt. A sztárt egyébként idén a Marvel Thor: Ragnarök című fantázia-kalandfilmjében láthatja a nézők, ahol a nagymestert formálja.

A modern Jurassic World-film, aminek még nincs végleges címe, az elképzelések alapján 2018 júniusában mutatkozik be a mozikban. Steven Spielberg, a Jurassic Park rendezője ezúttal executive producerként gondozza a filmet, amelyiknek rendezője J. A. Bayona (Szólít a szörny) lesz.

A Jurassic World átfogó mozis bevétele elérte az 1,67 milliárd dollárt, ezzel a történelem legkiemelkedőbb bevételű filmjei közé került.

mti