Mostantól a Huawei okosórái is kompatibilisek a Strava alkalmazással

Mostantól a Huawei okosórái is kompatibilisek a Strava alkalmazással

Mostantól szimplán együttműködnek a Huawei viselhető okoseszközei a híres közösségi fitneszalkalmazással, a Strava-val. A HUAWEI Egészség app és a Strava közti szinkronizációnak betudhatóan merthogy a cég viselhető okoseszközein rögzített adatok simán átvihetők a Strava felhasználói fiókba, ezáltal a Huawei felhasználók is élvezhetik a sportalkalmazás nyújtotta előnyöket.

A Huawei elérhetővé tette saját egészségmegőrzést és sportolást támogató applikációja, a HUAWEI Egészség és a híres Strava fitnesztevékenységet követő közösségimédia-alkalmazás közti adatszinkronizálást. A Strava applikáció a futók, kerékpárosok és túrázók által mért adatok rögzítésére és megosztására alkalmas, ahol a felhasználók nemcsak rögzíthetik és nyomon követhetik sporttevékenységüket és megtett útvonalukat, hanem saját hírfolyamukban biztos, hogy meg oszthatják az edzéseiket, és megjegyzéseket fűzhetnek követőik és barátaik tevékenységéhez. Ez lehetővé válik ezentúl a Huawei viselhető eszközzel ellátott felhasználók részére is, tudniillik az okosórák által mért és a HUAWEI Egészség alkalmazás hozzájárulásával rögzített precíz adatokat, útvonalakat exportálhatják Strava-fiókjukba, és használhatják a sportalkalmazás nagyszámú tevékenységkövető funkcióját, azonkívül közösségi szolgáltatásait.

A fejlesztés egyúttal azt is kifejezi, hogy a Strava-felhasználók is kihasználhatják a Huawei viselhető szerkentyűk előnyeit, köztük a hosszú akkumulátor-élettartamot, a vezető TruSeen korszerű műszaki megoldásnak betudhatóan korrekt teljesítménykövetési adatokat és a némely modellekben elérhető többrendszerű, kétsávos GNSS modern műszaki megoldást.

A korszerű szerepkör Európa-szerte, ezáltal Magyarországon szintén rendelkezésre áll, és kompatibilis minden Huawei viselhető eszközzel, beleértve a legfrissebb modelleket, legyen szó okoskarkötőkről, mint a HUAWEI Band 7 vagy a WATCH FIT 2, vagy okosórákról, mint a HUAWEI WATCH GT3 Pro és a konkrétan sportolóknak szánt HUAWEI GT Runner.

A HUAWEI Egészség alkalmazás működése platformfüggetlen, mindent összevetve a két app közti szinkronizáció funkcionál Android és iOS alapú okostelefonokon vagy tableteken is.

Thomas Liu, a Huawei Technologies Hungary vásárlói üzletágának cégvezetője kijelentette: „A HUAWEI Egészség még mindig az első számú alkalmazásunk a viselhető alkalmatosságok felhasználói részére, az app átfogó segítséget nyújt az egészséggel kapcsolatos adatok és a fitnesztevékenység nyomon követéséhez. Ugyanakkor tisztában vagyunk a Strava népszerűségével is, különösen közösségi és megosztási lehetőségeivel. A Huawei célja, hogy illusztris felhasználói élményt biztosítson vásárlói részére okoseszközeik használata alatt, így szüntelen azon dolgozunk, hogy az tárgyakkal minél nagyobb rugalmasságot biztosítsunk számukra. Azonkívül az is célunk, hogy a vásárlók minél szélesebb köre megismerhesse a Huawei viselhető okoseszközök előnyeit, és ezt a Strava-felhasználók részére is elérhetővé kívánjuk tenni. Örömmel tölt el, hogy újabb pozitív lépést tettünk annak érdekében, hogy hozzájáruljunk egy erős átfogó egészség- és fitneszközösség kialakulásához.”

A HUAWEI Egészség alkalmazást a következőkben részletezett módon lehet szinkronizálni a Stravával:

Jelentkezzen be a HUAWEI Egészség alkalmazásba.

Kattintson az „Én” menüpontra.

Görgessen le, és válassza az „Adatvédelem kezelése” lehetőséget.

Válassza az „Adatmegosztás és engedélyezés” lehetőséget.

Kattintson a „Strava” lehetőségre.

Nyomja meg a „Connect with Strava” gombot.

Továbbiakban az alkalmazás a Strava weboldalára irányít, ahol be tud jelentkezni a Strava-fiókba.

Engedélyezze a HUAWEI Egészség alkalmazás részére, hogy csatlakozzon Strava-fiókjához az „Engedélyezés” gombra kattintva.