Mutasd meg a saját történetedet a Samsunggal

Mutasd meg a saját történetedet a Samsunggal

Az egyre fejlettebb kamerával büszkélkedhető okostelefonok elterjedésével a felhasználók egyre könnyűszerrel oszthatják meg a saját történeteiket, a Galaxy S21 széria ugyanakkor új korszakot nyit a vizuális történetmesélésben. A Samsung Pillanatok weboldalán most bárki megismerheti a rendkívüli konstrukció képességeit és a Galaxy S21 5G mobillal készült csodás felvételekből állíthatja össze a saját történetét. A kisfilmeket szakértő zsűri értékeli, a legjobbak mindazonáltal értékes nyereményekkel gazdagodhatnak.

Az okostelefonok és a különféle közösségi platformok terjedésével a felhasználók egyre több, fotókra és videókra épülő tartalmat osztanak meg magukról. Az ilyen, vizuális történetmesélésre épülő alkalmazásokat több mint 1,5 milliárd ember használja akik részére releváns, hogy mindennapi kalandjaikról lenyűgöző formában számoljanak be. A heterogén szűrőkkel, matricákkal és gifekkel a kreativitásnak megközelítően semmi nem szab határt, csak a helyes felvételekre van szükség. Miért ne készülhetne egy újabb történet a nap bármelyik szakában, bárhol a világban? A Samsung Pillanatok kampány megmutatja, hogy ez is lehetséges.

A Samsung Galaxy S21 telefonok professzionális kamerájával 100 sajátos videorészlet készült, amelyeket a felhasználók kedvükre vághatnak össze egy nagyszerű kisfilmmé. A videók közt csodálatos panorámák, éjszakai pillanatok, Szuperstabil akciójelenetek és nagyon sok más, profi filmes stílusú felvétel is megtalálható, mindent összevetve seregnyi eshetőség áll a jelentkezők előtt, akik az alkotói folyamat alatt megismerkedhetnek a Galaxy S21 szerkezetek profi kamerafunkcióival is.

Az elkészült történeteket szakmai zsűri értékeli, ahol a vizuális alkotás olyan neves képviselői is részt vesznek, mint a sztárfotós Nánási Pál vagy a természetfotós Fehér Zoltán. A legjobb film készítője Galaxy S21 Ultra 5G csúcskészüléket nyer, de az szerzők közösségi médiás megosztással is nyerhetnek. A Facebookra vagy Instagramra, a #SamsungPillanatok és #withGalaxy megjelölésekkel feltöltött videók nyereményjátékon vesznek részt, ahol a fődíj ugyancsak egy Galaxy S21 Ultra 5G, de újabb szerencsések Samsung Galaxy Tab S7 tabletet vagy Galaxy Buds Pro fülhallgatót is nyerhetnek.

„A Galaxy S21 szerkezetekkel a felhasználók szabadjára engedhetik a kreativitásukat és lenyűgöző kamerafunkciókkal megmutathatják, ők hogyan látják a világot – közölte Witsch Gerda, a Samsung Magyarország marketing vezetője, a verseny egyik zsűritagja. – Kíváncsian várjuk a beérkező pályaműveket, hogy láthassuk, ki, hogyan használja a profi felvételeket. Reméljük, azzal, hogy rövid időre rendezővé válhatnak, újabb alkotásra inspiráljuk a résztvevőket.”

Az alkotás máris kezdődhet a Samsung Pillanatok weboldalán: https://www.samsungpillanatok.hu/.