Nyaraljunk a barátainkkal a városban

Nyaraljunk a barátainkkal a városban

Készségesen mozdulnánk ki a legközelebbi barátainkkal, de valami állandóan közbeszól: nincs elég szabadnap, az időjárás éppen elromlik vagy valaki pont nem ér rá a csapatból. Ha nem akarjuk feladni az együttes időtöltést, akár a településen belül is elvihetjük nyaralni az egész társaságot: az LG Magyarország most összegyűjtött pár izgalmas helyszínt, ahol felejthetetlen – és pénztárcabarát – programokkal kapcsolódhatunk ki a hosszú hétvégén.

1. Piknik a Városmajorban

Nem kizárólag gyerekeseknek és kutyásoknak legjobb alternatíva a Városmajor! Egy fa árnyékában kellemes piknikhelyszínt rendezhetünk be, a park mindent összevetve ideális lehet egy kellemes délutáni ejtőzéshez, vagy akár egy délelőtti brunchozáshoz. Ez az a hely, ahol senkit nem fog zavarni, ha egy kis zenével fokozzuk a hangulatot, mindent összevetve nyugodtan magunkkal vihetünk egy hordozható hangszórót is – a maximális komfort érdekében már készítsünk elő a programhoz illő zenelistát.

2. Sütögetés a Rómain

Igazi Balaton-parti hangulatra vágyunk, de nincs lehetőségünk csak úgy leruccanni a magyar tengerhez? Vigyük el a társaságot a Római-partra! A balatoni hangulatot idéző, kockás terítős, vízparti büfékben isteni hekket ehetünk, de ha a saját szalonnánkat sütögetnénk vagy bográcsoznánk, a Két Rombusz nevű hely erre is lehetőséget ad. Ezenkívül, ha gépjármű helyett tömegközlekedéssel – esetleg hajóval – érkezünk, a hideg fröccsről sem kell lemondanunk.

3. Mozi a kertben

Még egy apró kert vagy egy nagyobb terasz is ideális színtere lehet egy meghitt esti filmvetítésnek, csak praktikus kellékek kellenek hozzá: gyertyák vagy lampionok, minigrill, pokrócok, popcorn, egy üveg bor… Természetesen a helyes technika sem hiányozhat, a laptopunk képernyője helyett némi kreativitással vetíthetünk projektorral, a mozihangulatot ugyanakkor már egy kicsi, de erős hangszóróval, példának okáért az LG XBOOM sorozat egyik tagjával is teljessé tehetjük.

+1: Házibuli kötöttségek nélkül

A nyár kétségkívül a legalkalmasabb időszak a kötöttségek nélküli, önfeledt bulizásra – ha igazán szeretnénk kiszabadulni a barátainkkal, vegyünk ki egy családi házat komfortos kerthelyiséggel. A kertben sütögethetünk és bulizhatunk is, mindemellett viszont nem kell egész hangtechnikát kibérelnünk ahhoz, hogy az egész csapatot táncra bírjuk, merthogy az LG szédületes teljesítményű, kompakt Hi-Fi rendszerei a hangulatfényekről és legelőnyösebb hangzásról egyidejűleg gondoskodnak. A hangfalakon olyan DJ-effekteket próbálhatunk ki, akárcsak a scratchelés, a karaoke-funkcióval ugyanakkor garantáltan felejthetetlen lesz az esténk.