Samsung Galaxy S10: új mérföldkő az okostelefonok történetében

Samsung Galaxy S10: új mérföldkő az okostelefonok történetében

A Samsung új, prémium okostelefonokkal ünnepli a Galaxy S széria tizedik születésnapját. A Galaxy S10 okostelefonok úttörő funkcióit a legmodernebb piaci igények alapján fejlesztette a vállalat. A széria három tagja továbbfejlesztett, újgenerációs kijelzővel, modernizált kamerafunkciókkal és kimagasló teljesítménnyel hozza el a jövő mobiltechnológiáját a fogyasztóknak.

A Galaxy S10 a Samsung egy évtizede tartó fejlesztéseinek csúcsa. A korszerű okostelefon kitűnő választás azok részére, akik egy hibátlan teljesítményű, prémium eszközt igényelnének, amely korszerű funkcióival új szakaszba kezd az okostelefonok történetében. A Samsung Galaxy S10+ modernizált monitora, jellegzetes kamerafunkciói és nagyszerű teljesítménye új szintre emelik a mobilhasználat élményét. A Galaxy S10e egy kompakt, eszközben nyújtsa a legszámottevőbb prémium funkciókat a fogyasztóknak. A modern Dinamikus AMOLED kijelzővel, a professzionáliskamerával és figyelemre méltó teljesítményével a Samsung Galaxy S10 sorozat eddig nem ismert alkalmakat kínál a felhasználóknak a mobilhasználat kapcsán.

„A Galaxy S sorozat a kezdetek óta egyet jelent az modernizált megoldásokon alapuló okostelefon-technológiával. Az elmúlt tíz évben nemcsak a felhasználói élményt forradalmasítottuk, hanem olyan eszközöket kínáltunk felhasználóinknak, amelyeket folyamatosan az aktuális piaci igények alapján fejlesztettünk – nyilatkozta DJ Koh, a Samsung IT és mobilkommunikációs üzletágának vezetője és elnöke. A Galaxy S10 erre a rendkívüli gazdag örökségre épít, és ezáltal áttörő újításokat hoz el a kijelzőtechnológia, a kamerafunkciók és a teljesítmény kapcsán is. A modern prémium eszközeinket az évtizedes piacvezetői tapasztalatainkból építkezve fejlesztettük azzal a céllal, hogy az egyéni igényeknek leginkább pompás telefonnal hozzuk el a jövő mobiltechnológiáját.”

Dinamikus AMOLED megjelenítő: egész képernyős behatás és Ultrahangos Ujjlenyomat-Olvasó

A Samsung Galaxy S10 elénk tárja a Samsung korábbi legfejlettebb kijelzőmegoldását, a Föld első Dinamikus AMOLED megjelenítőjét. Az első HDR10+ tanúsítvánnyal büszkélkedhető okostelefonként a Galaxy S10 megjelenítője képes minden eddiginél élénkebben megjeleníteni a digitális tartalmakat, a dinamikus színtérképezésnek hála mindazonáltal a legkülönbözőbb árnyalatokat is élethűen adja vissza. A VDE-tanúsítvánnyal is büszkélkedhető Dinamikus AMOLED monitor élénk színeket és kiugró kontrasztarányt nyújt a még mélyebb fekete és a még fényesebb fehér szín megjelenítése érdekében.

A felhasználók a legerősebb napsütésben is élvezhetik okostelefonjukon a DisplayMate által hitelesített fantasztikus színmegjelenítést A Dinamkius AMOLED monitor a TÜV Rheinland Eye Comfort hitelesítését is kiérdemlő kijelzőtechnológiával szűrők használata és a képminőség változása nélkül csökkenti a kibocsátott kék fény mennyiségét.

Az úttörő mérnöki megoldásokkal tervezett Infinity-O monitorba szenzorok és kameratechnológiák egész sorát integrálták. Az előlapi kamerát körülölelő monitornak betudhatóan a felhasználók a képernyő egész felületét a lehető legjobb mértékben használhatják ki nélküle, hogy a figyelmüket bármi elterelné.

A Galaxy S10 Dinamikus AMOLED megjelenítője a világon első alkalommal Ultrahangos Ujjlenyomat-Olvasó megoldással érkezik, amely az ujjlenyomat vonalait 3D-ben olvassa be, szemben a korábbi 2D-s megoldással. Megismételhetetlen, a FIDO Szövetség (Fast IDentity Online, FIDO Alliance) Biometrikus Elemekre vonatkozó hitelesítésével ellátott modern műszaki megoldás a biometrikus azonosítás új generációját hozza el. A telefonon tárolt adatok ezáltal egy zárható széf védettségi szintjét kapják.

Professzionális kamera

A Samsung a mobilkamera-technológia egyik úttörőjeként a Duál Képpont szenzor és Duál Rekesz megoldásokra építve hozza el a Galaxy S10 új kameratechnológiáját. A korszerűsített mesterséges intelligenciának hála ugyanakkor párját ritkító minőségű képeket és videókat alkothatnak a felhasználók:

Ultraszéles látószögű lencse: A Galaxy S10, az S szériában elsőként, ultraszéles látószögű kameralencsével is ellátott, aminek látómezője az emberi szemhez hasonlóan 123 fokos, ezáltal korrekten az kerül a képre, melyet a felhasználók látnak. A Galaxy S10 kamerájával mindent összevetve nemcsak elbűvölő tájképek, panorámafotók állíthatók elő, hanem akár az egész család megörökíthető egyetlen képen. Az ultraszéles látószögű lencse gondoskodik arról, hogy tényleg egész kép készüljön a legjobb kinézettel rendelkező pillanatokról.

Szuper stabil és kiváló színvonalú felvételek: A Galaxy S10 digitális képstabilizációs technológiájának betudhatóan Szuperstabil felvételek készítésére is alkalmas. Legyen szó egy pörgős koncertről vagy egy mozgalmas, bukkanókkal teli bicikliútról, a Szuperstabil technológiával a Galaxy S10 eminens minőségben örökíti meg pillanatot. Az előlapi- és hátlapi kamera is képes UHD minőségben rögzíteni a képeket, a hátlapi kamerával ugyanakkor akár HDR10+ felvételeket is kreálhatnak a felhasználók

AI Kamera: A Galaxy S10 Neurális Processzorának (NPU) hála az okoskamera funkciók még nagyobb pontossággal alkalmazhatók, mindent összevetve nélküle állíthatók elő profi fényképek, hogy válogatni kellene a haladó kamerabeállítások közt. A Jelenetoptimalizáló minden eddiginél több helyzetet képes felismerni és feldolgozni az NPU-nak betudhatóan. A Fotózási javaslatok funkcióval a Galaxy S10 ideális beállításokat ajánl a képekhez, ezáltal biztosra vehető, hogy az elkészült fotók mindenkit lenyűgöznek ezután.

Okos funkciókkal a maximális teljesítményért

A Galaxy S10 okostelefon prémium hardveres megoldásokkal és egy gépi tanuláson alapuló szoftverrel érkezik. A Galaxy S10 alkalmatosságok a cég korábbi legintelligensebb mobileszközei. Ezt igazolják a modern energiamegosztási funkciók, az Nagy tudású Wi-Fi-kapcsolat, illetve a mesterséges intelligencia alapú teljesítménynövelés is.

Vezeték Nélküli Töltésmegosztás A Samsung a Galaxy S10 készülékekben szemlélteti a Vezeték Nélküli Töltésmegosztás szerepkört, amellyel könnyűszerrel tölthetők az másfajta Qi minősítéssel okostelefonok, ugyanakkor a kompatibilis viselhető szerkentyűk is. Elsőként az iparágban a Galaxy S10 Vezeték Nélküli Töltésmegosztás funkciója a kompatibilis viselhető eszközöket is képes tölteni. Azonkívül a Vezeték Nélküli Töltésmegosztás szerepkörnek betudhatóan a Galaxy S10 egyidejűleg tudja tölteni saját magát és egy másik eszközt is, mindent összevetve kínálja, hogy nyugodtan induljunk útnak akár egyetlen töltővel.

Okos teljesítmény: A Galaxy S10 új mesterséges intelligencia alapú szoftvere önműködően, a felhasználó használati szokásainak megfelelően optimalizálja az akku, a processzor és a memória teljesítményét, az idő múlásával ugyanakkor folytonosan tanul a lehető legjobb teljesítmény érdekében. A mesterséges intelligenciában rejlő lehetőségeket kihasználva a Galaxy S10 nyomon követi, miként használja a felhasználó a telefonon megtalálható applikációkat, és gyorsabban indítja el azokat, amelyeket a leggyakrabban használunk.

Okos Wi-Fi: A Galaxy S10 Nagy tudású Wi-Fi funkciója megszakítás nélküli és biztonságos hálózati kapcsolatot nyújt. Az eszköz zökkenőmentesen vált a Wi-Fi és LTE hálózatok közt és figyelmeztet, ha potenciálisan kockázatos Wi-Fi kapcsolatot észlel. A Galaxy S10 segíti a korszerű Wi-Fi 6 szabványt, ezáltal a technológiával kompatibilis routerekre csatlakozva még jobb hálózati teljesítmény válik hozzáférhetővé.

Bixby Rutinok A Galaxy S10 készüléken a Bixby nyomon követi a felhasználók napi rutinját és személyre szabott javaslatokat biztosít. A Bixby még komfortosabbá teszi a mindennapokat. Az eltérő szokások alapján személyre szabja a napi rutin legszámottevőbb aktivitásait, akárcsak a Vezetés vagy a Lefekvés Előtti aktivitásokat, és mindent összevetve csökkenti az egyes feladatokhoz elengedhetetlen telefonhasználatot.

Az 5G kapcsolat új korszaka

A Samsung éppen úgy, mint a 2G, a 3G és a 4G tekintetében, az 5G megoldásokban is élen jár, a nagyobb beszállítókkal együttesen fejleszti és telepíti az 5G hálózati modern műszaki megoldást. A Samsung az első csúcskategóriás 5G okostelefonjával, a Galaxy S10 5G gépezettel juttatja el a felhasználókhoz az 5G erejét. A Galaxy S10 5G-vel a tulajdonosok 5G hálózaton át percek alatt tölthetik le kedvenc sorozatuk egy egész évadát, gyakorlatilag késleltetés nélkül játszhatnak grafikai megoldásokban gazdag felhőalapú játékokat, problémamentesen élvezhetik a korszerűsített VR és AR élményt, a családdal és barátokkal való kapcsolattartást mindazonáltal a valós idejű 4K videóhívások lehetősége teszi még egyszerűbbé. Annak érdekében, hogy a Galaxy S10 5G az 5G hálózat lehetőségeiből a legtöbbet hozza ki, a Galaxy S sorozat legnagyobb, 6,7 colos Infinity-O kijelzőjével, a 3D képrögzítéshez alkalmas és a video üzemmódban hasznosítható Élőfókusz, sőt még a Sebes Mérés funkciók támogatásához elengedhetetlen Samsung 3D Mélységérzékelő kamerával, 4.500 mAh akkumulátorral és 25W gyorstöltéssel érkezik.

A legjobb a modern mérték: A Galaxy alappillérek és az újgenerációs ökoszisztéma

A Galaxy S10 annál is többet biztosít, mint melyet a Galaxy S szériától javarészben várunk. Vezeték nélküli gyorstöltés 2.0-val, IP68-as por- és vízállósággal, újgenerációs processzorral és olyan Samsung szolgáltatásokkal érkezik, mint a Bixby, a Samsung Health és a Samsung DeX. A Galaxy S10+ a Galaxy széria korábbi legnagyobb, 1TB integrált tárhelyét nyújtja, amely microSD kártya támogatásával újabb 512 GB-tal, összesen 1,5TB-ig bővíthető.

Sebesség: A Galaxy S10-zel hozzáférhető a jövőbe mutató Wi-Fi 6 szolgáltatás is, amely még a legforgalmasabb helyeken is, akárcsak különféle repülőtereken, négyszer gyorsabb és az átlagosnál biztosabb, elsőbbségi hálózati elérést nyújt. Az eszköz eddig nem tapasztalható, sebes LTE szolgáltatást tesz elérhetővé az akár 2.0 Gbps letöltési és böngészési sebesség érdekében.

Gaming: A lehető legjobb játékélmény érdekében a Galaxy S10 mesterséges intelligencia alapú, eszközön belüli játékteljesítmény-optimalizáló szoftverrel és prémium hardverrel, Dolby Atmos rendszerrel és különleges tervezésű hőcserélő rendszerrel érkezik. A Galaxy S10 az első olyan mobileszköz, amit a Unity platformon megvalósított játékoknak megfelelően optimalizáltak.

Biztonság: A Galaxy S10 a magas védelmi fokozatú Samsung Knox-szal érkezik, mitöbb egy, a hardver által támogatott biztonsági megoldással, amely a blokklánc-képes mobilszolgáltatásokhoz tartozó kódokat raktározza.