Specifikus játékvezérlő a Samsungtól – Glap Mobil

Specifikus játékvezérlő a Samsungtól – Glap Mobil

A magyarországi Samsung Experience Store-okban szintén rendelkezésre áll a Glap Mobil, a mobileszközökre hangolt kontroller. A játékvezérlő hozzájárulásával a gamerek a legnagyobb játékokat a lakóhely bármelyik pontjára, a szabadba, vagy akár hosszabb utakra is magukkal vihetik. A felhasználók egyetlen töltéssel akár 10 órán keresztül játszhatnak a vezérlővel, ezáltal teljesen beleélhetik magukat az akcióba.

Az Androidos okostelefonokkal kompatibilis kontroller egy újfajta, még lenyűgözőbb játékélményt biztosít. A szerkezet a tradícióknak megfelelő vezérlők élményét hozza el a mobilos játékok területére. Az ergonomikus kialakításnak betudhatóan a megjelenítő egész kiterjedése érzékelhető, nincsenek zavaró kábelek és semmiféle kötöttség, csak a szabad játék élvezete.

A hazai boltokban szintén rendelkezésre áll kontrollert konkrétan a Galaxy Note sorozat csúcskészülékeihez tervezték. A kiegészítő akár 7,5 colos kijelzőméretig hasznosítható és ergonomikus, biztos fogást nyújt játék közben. A Glap felépítése logikus, minden gomb kényelmesen elérhető, a kompakt szerkentyű ugyanakkor az okostelefonhoz összekötve a játékok hangját is felerősíti és tiszta hangzást nyújt, bárhol is kezdjenek újabb meccset a gamerek.

“A Glap kontrollerrel egy egész játékos ökoszisztéma kerül a felhasználók kezébe – közölte Samu Zsófia, Samsung Magyarország kommunikációs vezetője. – Mind többen és többen játszanak nap mint nap a telefonjukon, így jelentős boldogság számunkra, hogy egy ilyen rendkívüli megoldással kedveskedhetünk a mobiljátékos-közösségnek.”

A kiegészítő használatához az Android 9.0, vagy ennél fejlettebb operációs rendszer elengedhetetlen. A Glap Mobil kontroller Magyarországon 22 990 forintos ajánlott vásárlói áron válik hozzáférhetővé a Samsung Experience Store-okban.