Történetmesélésre épül a Samsung legkorszerűbb kampánya

Történetmesélésre épül a Samsung legkorszerűbb kampánya

A Samsung Pillanatok kampányában a cég pompázatos formában ismerteti a Galaxy S21 készülékekben rejlő lehetőségeket, a résztvevők ugyanakkor biztos, hogy meg nyerhetik a csúcsmobilt. A projekt weboldalán a Galaxy S21 Ultra 5G kamerájával rögzített részletekből állítható össze egy vizuális történet, amit szakmai zsűri értékel, a közösségi médiában ugyanakkor bárki megoszthatja az alkotását szélesebb közönséggel is. A masina professzionális kamerájával száznál is több videórészletet rögzítettek előre, hogy azokból a felhasználók változatos pillanatokat építhessenek föl.

A Galaxy S21 okostelefonok kamerafunkcióival fölöttébb változatos és nagyszerű felvételek állíthatók elő, ezeket ismerteti részleteiben is Samsung Pillanatok kampány. Az online és a közösségi médiás felületeken egyidejűleg futó indítvány célja, hogy az Y- és Z generáció elemei, akik már a vizuális történetmesélés világába születtek bele, megismerjék a Galaxy S21-ben rejlő lehetőségeket. Az online felületen a felhasználók Szuperstabil módban készült videókat vagy tűéles éjszakai képeket fűzhetnek egybe a nekik tetsző zenére és ezáltal kipróbálhatják, mit tud a jellegzetes csúcstelefon.

A kampány szervezői alapján, bár évről-évre egyre több funkcióra képes Galaxy S szériás masinák jelennek meg, a felhasználók csupán néhány esetben használják ki ezeket, vagy nem tudják, mi mindenben segítheti őket az adott masina. A indítvány ennek köszönhetően a gyakorlatban is megmutatja a technikai újításokat. A kampány célja, hogy bemutassa, a Galaxy S21 kamerájával olyan jó minőségű felvételek állíthatók elő, hogy akár saját kisfilmek is állíthatók elő belőle. A kezdeményezéshez egy flottul kezelhető szoftvert is fejlesztettek, amellyel a videók készítése közben a felhasználók is átélhetik a vágás nyújtotta flow élményt.

A Samsung Galaxy S21 család masinái a találékony önkifejezés új korszakát mutatják meg, a működésük ugyanakkor személyre szabható, ezáltal mindenki részére igazán kardinális funkciókat hoznak el. A szerkezetek kivételes képességével a felhasználók a saját stílusukban, gördülékenyen megörökíthetik a legnélkülözhetetlenebb pillanatokat. Kivághatnak példának okáért 8K felbontású képeket a videókból, gyenge fényviszonyok közt is éles fotókat hozhatnak létre Éjszakai módban, a Rendezői mód hozzájárulásával mindazonáltal úgy váltogathatnak a beállítások közt, mint az igazi profik. A samsungpillanatok.hu oldalon mindezekre találhatnak példákat a résztvevők, a több mint száz felvételt négy profi operatőr rögzítette, amelyek az online vágószoftver támogatásával állíthatók össze kisfilmekké. A felhasználók által megálmodott alkotások elnyerhetik a zsűri díját, egy Galaxy S21 Ultra 5G okostelefont. A közösségi médiában a #SamsungPillanatok és #withGalaxy tagekkel megosztott kisfilmek készítői közt ugyancsak értékes nyereményeket sorsolnak ki, az alkotásokat ugyanakkor szélesebb nézőközönség is megismerheti.

A beérkező videókat a profi szakemberekből álló zsűri bírálja el, ezáltal biztosan a legjobb alkotások készítői részesülnek a jutalomban. A vizuális történetmesélés és a kommunikáció területén mindent elsöprő tapasztalatokkal büszkélkedhető zsűritagok Nánási Pál fotós, Fehér Zoltán, természetfotós, Juhász Péter, a Publicis Group Hungary ötletes mestere, ezenkívül Witsch Gerda, a Samsung Magyarország marketingvezetője.