Új Samsung multifunkcionális nyomtatócsalád vállalkozásoknak

Samsung MultiXpress X3280/K3300 széria A3-as multifunkcionális nyomtató

A Samsung Electronics bemutatta vadonatúj multifunkcionális nyomtató családját. A MultiXpress X3280/K3300 szériával a cég tovább bővíti termékpalettáját az A3-as multifunkcionális nyomtatók terén.

A felső-középkategóriás felszereltségű színes MultiXpress X3280 és K3300 mono nyomtatók elsősorban a kis- és középvállalatok igényeire lettek szabva. Az X3280 28, míg a K3300 percenként 30 oldal kinyomtatására képes, mindkét készülék maximum havi terhelhetősége eléri a 80 000 oldalt, amely garantálja a nyomtatók magas élettartamát.

„A MultiXpress X3280/K3300 sorozat készülékeit úgy alakítottuk ki, hogy kiváló minőségű, kompakt és praktikus alternatívát nyújtsanak vásárlóink számára – mondta el David Song SW, a Samsung Electronics nyomtatási megoldások üzletágának vezető alelnöke. – A MultiXpress 3 sorozat piaci bevezetése összhangban van azzal a célkitűzésünkkel, hogy a kis- és középvállalkozásokat olyan eszközökkel lássuk el, amelyek nem csak tartósak és biztonságosak, de gazdaságosak is, mindemellett kimagasló teljesítményt és minőséget nyújtanak.”

A MultiXpress X3280/K3300 készülékek további fontos jellemzője a magas színvonalú grafikai paraméterük. A 9600×600 dpi felbontás és a Samsung egyedülálló megjelenítési technológiájának köszönhetően a nyomtatott képek különösen élesek és élénkek lesznek. A készülék szkenner funkciója is kimagaslóan nagy teljesítményű, képes 45 oldalt beolvasni percenként, ami nagyban javíthatja egy iroda hatékonyságát.

A beépített funkciók és egyedi megoldások nagyobb biztonságot és mobilitást kínálnak a felhasználók számára. A sorozat támogatja a különböző driver nélküli mobil és felhő alapú nyomtatási megoldásokat, úgy, mint a kényelmes azonosítást a rendszeren belül, valamint a világon elsőként nyomtatási parancsok indítását mobilról, NFC technológia használatával.

A MultiXpress X3280/K3300 készülékek a következő fontos tulajdonságokkal bírnak:

– Magas minőségű grafikai funkció: A nagy, 9600×600 dpi-s felbontás és a ReCP technológia által lehetővé válik a különösen éles és élénk színű dokumentumok nyomtatása.

– Változatos mobil / felhő alapú nyomtatási lehetőségek: A különböző, meghajtó nélküli mobil és felhő alapú nyomtatási lehetőségek, mint például a Google Cloud Print ™, AirPrint ™, Mopro ™ nyomtatási szolgáltatás és a Samsung Cloud Print ™ támogatása.

– Vállalati szintű biztonság: A titkosított dokumentumok biztonságos beazonosítása, beleértve a felhasználói PIN kód megadását és NFC technológiára épülő vezeték nélküli nyomtatást is.